SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon İl Sağlık Müdürü Usta, Şehir Hastanesi için tarih verdi: 2025 yılında işlem tamam

Trabzon İl Sağlık Müdürü Usta, Şehir Hastanesi için tarih verdi: 2025 yılında işlem tamam

17 Mayıs 2023 Çarşamba - 09:02




900 nitelikli yatak sayısı sahip olacak şekilde projelendirilen Trabzon Şehir Hastanesi kentteki yoğun bakım kapasitesini 2 katına çıkartacak. Hastanenin 2025 yılında hizmete girmesi planlanıyor





ÇALIŞMALAR HIZLANDI

Trabzon’da Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin yanındaki dolgu alanında yapımına başlanan Trabzon Şehir Hastanesi’ndeki çalışmalar hızlandı. Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Oğuz Kara ile birlikte çalışmaları inceleyerek teknik ekipten bilgi aldı. 

YATAK SAYISI ARTABİLİR

Bilgilendirmede bulunan Usta, “900 yatak kapasitesi sunmakla birlikte şehrimizin plakası olan 1461’e tamamlanacak şekilde yatak kapasitesi arttırılabilir durumda. Yoğun bakım kapasitesini 2 katına çıkartacak düzeyde bir hastane. Ameliyathane yapısını yine yüzde 50 artırabilecek kapasitede” dedi.

4 BİN 300 FORE KAZIK

Usta, “2025 Şubat ayında nasipse burada hareketi tüm vatandaşımız görecek. Bizimkinde de 562 izolatör var. Bunlar sahada görülebiliyor. Bundan başka 4 bin 300 fore kazıkta bu alanın güçlendirilmesi için kullanılmış durumda” şeklinde konuştu.

Haber: Erol TAŞKIN

detail-photo-fancybox-0

detail-photo-fancybox-1

detail-photo-fancybox-2

detail-photo-fancybox-3


detail-photo-fancybox-4

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap