SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon Emniyeti uyuşturucuya geçit vermiyor!

Trabzon Emniyeti uyuşturucuya geçit vermiyor!

31 Temmuz 2021 Cumartesi - 09:38




Trabzon’da narkotik sokak operasyonları kapsamında bir kişinin evinden uyuşturucudan elde edeceği gelirle adeta bir servet ele geçirildi.





Trabzon Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün Yomra ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonda H.G isimli şahsın evinden çıkan para ve uyuşturucu maddeler şok etti.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ‘’Toplamda 1.797 Adet Extacy, 19 Parça halinde satışa hazır toplamda 95 Adet Extacy Hap, 3 Parça halinde toplam ağırlığı 2.314,62 Gr Kına ile karıştırılan Sentetik Kannabinoid (Bonzai), 12 Parça hâlinde toplam ağırlığı 1.970,12 Gram Skunk Maddesi, 1 Adet Uyuşturucu Madde Öğütmeye Yarayan Öğütücü, 1 Adet Hassas Terazi, 1 Adet Uyuşturucu Madde Paketlemede kullanıldığı değerlendirilen Alüminyum Folyo, Çok Sayıda Uyuşturucu Madde Paketlemede Kullanılan Kilitli Plastik Poşet ve Uyuşturucu Madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 9800 ₺ ve 5 $ değerinde para ele geçirilmiştir. Halkımızı zehirlemeye çalışan tüm yapı ve odaklarla, dün olduğu gibi, bugün de, yarın da, değerli halkımızdan aldığımız destek ve moralle, hukuki mücadelemiz sürecektir’’ ifadelerine yer verildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap