SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper veda ediyor

Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper veda ediyor

13 Temmuz 2021 Salı - 10:09




Trabzon’da 7’den 70’e herkesin kalbinde taht kuran başarılı İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Sudan’a müşavir olarak atanmasının ardından Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ne veda ziyareti gerçekleştirdi





Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Sudan Büyükelçiliği'ne İçişleri Bakanlığı Müşaviri olarak atanan Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, Trabzon’daki görev süresi boyunca paydaşları olan Trabzon Basınına ahde vefa örneği sergiledi. Metin Alper, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde basın mensupları ile bir araya geldi. Zaman zaman duygu dolu anların yaşandığı veda buluşmasında Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük ve Yönetim Kurulu Üyesi Asım Kemal Güner ev sahipliği yaptı.

2 BİN 800 EVLADIM VAR

Veda Konuşmasında Metin Alper, “Gönül isterdi ki burada biraz daha kalayım. Ama devletim bana Sudan’da görev verdi. Ben de devletimin emri başımın üstündedir diyorum. Trabzon’da da güzel bir görev nasip oldu, onurlu bir görev nasip oldu. Bunu da elimizden geldiğince yapmaya çalıştık. Ama kimin sayesinde yaptık, o Akyazı Tüneli içerisinde lastik değiştiren trafikçi sayesinde yaptık, sokakları sel götürürken mazgalları temizleyen polisimiz sayesinde yaptık, gecenin soğuğunda kimlik kontrolü yapan bekçi sayesinde yaptık. Havaalanında görev yapan çevik kuvvet sayesinde, narkotik ekipleri sayesinde yaptık. Tek başıma bir anlam ifade etmiyorum. Liderlik anlamında güzel işler yaptığımızı düşünüyorum. Çok güzel ve sağlam bir ekibim vardı. 2800 tane evladım vardı, hiç biri beni mahcup etmedi” dedi. Metin Alper ailesinin Trabzon’da yaşamaya devam edeceğini belirterek bir ayağının her zaman Trabzon’da olduğunu da sözlerine ekledi.



 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap