SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon Emlakçılar Odası Başkanı Taflan emlak dolandırıcılarına karşı uyardı: Sahtekarlara sakın kanmayın

Trabzon Emlakçılar Odası Başkanı Taflan emlak dolandırıcılarına karşı uyardı: Sahtekarlara sakın kanmayın

06 Nisan 2023 Perşembe - 14:01




Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan, konut sahibi olmak isteyen vatandaşları uyararak “Sahtekarlara sakın kanmayın, dikkatli olun” dedi.





EMEK HIRSIZLARI

Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan, ayakçıların ve dolandırıcıların Trabzon emlak sektörüne ve tüketiciye zarar verdiğini söyledi. Taflan, “Emek hırsızları diye tabir ettiğimiz ayakçılar ve dolandırıcılar sosyal medya ve mecralarda kopyalama şekliyle elde edilen konut fotoğraflarını kullanarak ve düşük fiyat girilerek daireleri cazip hale getiriyorlar” dedi.

NE KONUT NE DE DAİRE…

Taflan, “İlanları gören tüketiciler fiyatın uygunluğunu dikkate alarak ve daireyi yerinde görmeden ön ödeme adı altında kaparo gönderiyorlar. Fakat gel gör ki ne öyle bir daire var ne de karşısında muhatap alabilecek olduğu bir mülk sahibi var” dedi. Taflan, Trabzon’da meydan parkında ve şehrin muhtelif yerlerinde odaklanmış ve yetki belgesi olmayan dolandırıcılara itibar edilmemesini istedi.

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap