SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon dernek ve vakıflarından AKP'li Göksu'ya sert tepki!

Trabzon dernek ve vakıflarından AKP'li Göksu'ya sert tepki!

23 Mayıs 2019 Perşembe - 09:44




AK Partili Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’nun Ekrem İmamoğlu üzerinden Trabzonlulara Yunan demesine, Ankara ve İstanbul’daki Trabzon dernek ve vakıflarından sert tepki geldi.





AKP’li Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, katıldığı bir iftar programında yaptığı konuşmada, Ekrem İmamoğlu üzerinden Trabzonlulara Yunan göndermesi yapmıştı. Kamuoyunun büyük tepkisini çeken Göksu’ya, Ankara ve İstanbul’daki Trabzon dernek ve vakıflarından da sert tepki geldi.

Trabzon Derneği, Trabzon Araştırmaları Merkezi Derneği, Of Derneği, Trabzon Kalkınma Derneği, Çaykara Derneği, Tonya Derneği, Büyükliman Derneği ve Trabzon Kültür Derneği ortak açıklama yaptı. Derneklerin ortak açıklaması, Trabzon Derneği'nin sosyal medya hesabından, “Esenler Belediye Başkanı’nın Ekrem İmamoğlu  ve Trabzon ile ilgili sözlerine yanıt olarak Trabzon Vakfı ve Trabzon, Of, Çaykara,Tonya derneklerinin ortak açıklama metni” mesajıyla paylaşıldı.

Açıklamada AKP'li Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi AKP Grubu Başkanvekili Tevfik Göksu'nun ifadeleri için, “Vahim ve affedilemez bir bölücülük suçu işlemiştir” denildi. Tevfik Göksu'yu özür dilemeye çağıran dernekler, yurttaşların da bu ifadelere karşı çıkması çağrısında bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap