SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon’dan THY’e tepki büyüyor! ‘’Fiyatların fahiş olmasına rağmen...’’

Trabzon’dan THY’e tepki büyüyor! ‘’Fiyatların fahiş olmasına rağmen...’’

06 Ağustos 2019 Salı - 21:21




THY’nin Trabzon uçuşlarına fiyatların fahiş olmasına rağmen yer bulunamaması tepki çekiyor.





Türk Hava Yolları’nın Trabzon Havalimanına gerçekleştirdiği uçuşların fiyatlarının çok yüksel olması gündemdeki yerini korurken artık fiyatların yüksek olmasına rağmen yer bulunamıyor.

Kurban Bayramı’nın yaklaştığı şu günlerde Türkiye’nin çeşitli illerinden Trabzon’a gelmek isteyen vatandaşlar uçak biletlerinin pahalılığı karşısında adeta şok yaşıyor. Özellikle THY tarafından Trabzon hattında Türkiye’nin en pahalı biletleri satılırken seferlerin az olması nedeniyle de bilet bulmak imkansız hale geliyor. Bilet fiyatlarının bu kadar yüksek olmasına rağmen bazı seferlerde doluluk yüzde 100’e ulaşıyor.

BÜYÜK GÖVDELİ UÇAK İSTEĞİ

Trabzon’a gelmek yada Trabzon’dan diğer illere gitmek isteyen ancak biletlerin çok pahalı olması nedeniyle isyan eden vatandaşlar bu tepkilerini sosyal medyada dile getiriyor. Sefer sayılarının artırılmasını ve büyük gövdeli uçakların Trabzon hattında hizmet vermesini isteyen vatandaşlar bu isteklerini yazdıkları mesajlara THY’yi etiketleyerek iletiyor. Vatandaşlar yetkililerin bu duruma çözüm bulmasını istiyor.

TURİZMİ ETKİLİYOR


Fahiş bilet fiyatları Türkiye’nin önemli turizm destinasyonları arasında yeralan ve her yıl özellikle turizm sezonunda milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlayan Trabzon’a darbe vuruyor. Fiyatların yüksek olması ve doluluk nedeniyle turistler Trabzon’a seyahat etmekten büyük oranda vazgeçiyor. Bu durum Trabzon’un turizmini de etkiliyor.

MİLLETVEKİLİ ÖRS MECLİSE TAŞIMIŞTI

Örs, pahalı uçak bileti konusunu daha öncede Meclis gündemine taşıdığını belirterek, çözümün Türk Hava Yollarının sefer sayısını artırması, Türk Hava Yollarının daha yüksek yolcu taşıma kapasitesine sahip uçaklarını bu hatta çalıştırması olduğunu söyledi.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap