SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon’da uyuşturucu operasyonu!

Trabzon’da uyuşturucu operasyonu!

25 Kasım 2021 Perşembe - 12:50




Trabzon’da polis ekipleri tarafından bir apartmandaki 2 ayrı daireye yapılan operasyonda uyuşturucu madde ele geçirilirken, polis operasyonundan habersiz uyuşturucu almaya gelen 3 şahıs satıcıl şahıslarla birlikte gözaltına alındılar.





Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Ortahisar ilçesinde aynı apartmandaki 2 ayrı dairede uyuşturucu madde bulunduğu tespit edildi. Gece saatlerinde polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda bir evde saklama kabı içerisinde 2 parça 51,41 gram kubar esrar, 2 parça 33,91 gram metamfetamin, 1.80 gram tütünle karışık kubar esrar, 1 adet metamfetamin kırıntıları bulunan cam düzenek ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen toplam 4 bin 400 TL ve 5 dolar para ele geçirildi.

Uyuşturucu madde almaya gelirken yakalandılar

Polis ekipleri tarafından operasyonda ikamet araması devam ederken, farklı saatlerde uyuşturucu satın almak amacıyla gelen 3 kişinin üzerinde ve çantalarında da arama yapıldı. Yapılan aramada 4 adet gerica sentetik ecza, 2.93 gram kubar esrar maddesi, uyuşturucu madde kullanmaya yarayan cam düzenek, 4 gram kubar esrar maddesi ve uyuşturucu madde kullanmaya yarayan cam düzenek ele geçirildi.
Diğer adreste yapılan aramada ise 7 parça 350 gram metamfetamin, 38 adet ecstacy, 2 adet lyrica sentetik ecza, 20 gram kubar esrar maddesi, 1 adet uyuşturucu madde ticaretinde kullanıldığı değerlendirilen hassas terazi ile 8 parça halinde alüminyum folyo parçaları ele geçirildi.

Operasyonlarda 2'si uyuşturucu satıcısı, 3'ü de uyuşturucu satın almak isteyen toplam 5 kişi gözaltına alınırken, şahısların Emniyet'teki sorgusu sürüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap