SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon’da uyuşturucu operasyonu!

Trabzon’da uyuşturucu operasyonu!

03 Kasım 2021 Çarşamba - 12:37




Trabzon’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 8 farklı adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.





Trabzon’da iki ilçede 6 şüpheliye ait 8 adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi.

Edinilen bilgiye göre Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 02.11.2021 Salı Saat 06:30’da Vakfıkebir ve Beşikdüzü ilçelerinde, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçundan F.Y., M.A.K., S.D., H.G., E.B., ve B.M. isimli şahıslara yönelik operasyon yapıldı.

6 şüphelinin 8 farklı adresine eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda şahıslar gözaltına alınırken yapılan aramalarda 14,75 Gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) ve 2 adet Uyuşturucu Madde Kullanımına yarayan düzenek ele geçirildi.

DAHA ÖNCE 13 AYRI OLAY Aynı şahıslara yönelik daha önceki tarihlerde ise 13 farklı olayda 4,43 gr. Toz Esrar, 9,92 gr. Sentetik Kannabinoid (Bonzai) ve 11,40 gr. Kubar Esrar ele geçirilmişti.

ORTAHİSAR’DA 6 ŞAHSIN ÜZERİNDE UYUŞTURUCU YAKALANDI


Ortahisar İlçesinde Motosikletli Polis Timleri Amirliği ekipleri tarafından yapılan iki ayrı çalışmalarda E.B., K.Ö., O.G., N.K., T.Ö. ve S.A. isimli şahısların üzerlerinde yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap