SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon’da ortak kamp

Trabzon’da ortak kamp

10 Haziran 2023 Cumartesi - 13:33




TÜRKİYE, Azerbaycan ve Gürcistan kadın judo ümit milli takımları, Gençler Avrupa Şampiyonası öncesi Trabzon'da ortak hazırlık kampı yapıyor





TÜRKİYE, Azerbaycan ve Gürcistan kadın judo ümit milli takımları, 20 Haziran'da Portekiz'in Coimbra şehrinde düzenlenecek Gençler Avrupa Şampiyonası öncesi Trabzon'da ortak hazırlık kampı yapıyor.
 Ümit Milli Takım 2 Haziran'da, Azerbaycan ve Gürcistan milli takımları ise 4 Haziran'da kente gelerek Trabzon Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde (TOHM) çalışmalarına başladı.

MİLLİ takım antrenörü Yasin Doğan, Azerbaycan ve Gürcistanlı sporcularla ortak antrenman yaptıklarını söyledi. Doğan, 20 Haziran'da Portekiz'in Coimbra şehrinde düzenlenecek Gençler Avrupa Şampiyonası'na hazırlandıklarını belirterek, "Onlar da sürekli buraya gelmek istiyorlar. Yer müsait olduğu sürece yabancı sporcuları da burada ağırlıyoruz." dedi.

TESİSİN dünya standartlarında olduğunu ifade eden Doğan, "Şu an içinde bulunduğumuz salon 700 metrekare çalışma alanı ve tamamen judoya ait. Burada Japonya'da olan bir yaylı sistem mevcut. Sakatlık riskini yüzde 60 önlüyor. O yüzden bu tesis konusunda hem federasyonumuza hem de Gençlik ve Spor Bakanlığı'mıza çok teşekkür ediyoruz. Kampta çok güzel bir ortam mevcut." diye konuştu.

HABER: SAFİYE SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap