SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon’da kent lokantası açılacak mı? Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya açıkladı

Trabzon’da kent lokantası açılacak mı? Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya açıkladı

10 Nisan 2024 Çarşamba - 13:37




Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Trabzon’da açılıp açılmayacağı merak edilen kent lokantaları hakkında açıklamalarda bulundu.





CHP Trabzon’da bayramlaşma etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak ve diğer partililer katıldı.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, açıklamalarında Trabzon’da açılıp açılmayacağı merak edilen kent lokantaları ile ilgili konuştu.

Trabzon’da kent lokantası açılacak mı? Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya açıkladı

Ekrem İmamoğlu’nun Trabzon ziyaretine de değinen Kaya, şu ifadeleri kullandı;

Şeker tadında bir bayram yaşıyoruz. Tüm milletimizin bayramını kutluyorum. Trabzon’da bunun kahramanı sizlerlesiniz. Hepinizi kutluyorum. Bir bayramımızda Sayın Ekrem İmamoğlu geldiğinde olacak. Hepinizi oraya da davet ediyorum. Bu bayramı 365 güne yaymak bizim elimizde. Vatandaşa kapısı gönlü açık belediyecilik anlayışıyla yola çıktık. Tek derdimiz hemşerilerimize hizmet etmek. Yaptığımız işlerimizde örnek alan değil örnek olanız.


Kent lokantası için mekân arayışındayız. Verdiğimiz sözleri tutacağız. Her birimimiz için bilgiler aldık. Ortahisar belediyemizde güler yüzlü personelle hizmet vereceğiz. Yarın 12 de Ekrem İmamoğlu gelecek. Diğer gün de 13.30 da sizlerle bayramlaşacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap