SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon’da fuhuş operasyonlarının bilançosu! 1 yılda 706 kadın…

Trabzon’da fuhuş operasyonlarının bilançosu! 1 yılda 706 kadın…

30 Eylül 2020 Çarşamba - 17:20




Emniyet Müdürü Metin Alper Trabzon’daki fuhuş operasyonlarının bilançosunu açıkladı.





 Trabzon’da son bir yılda gerçekleştirilen fuhuş operasyonlarında 706 kadına işlem yapılırken 8 kadının bulaşıcı hastalık taşıdığı tespit edildi.

Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper Haber61 TV’de göreve geldiği 1 yıllık süreyi değerlendirirken fuhuş operasyonları ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Trabzon’da kalorifer peteği arkasındaki gizli bölmenin ortaya çıkarıldığı fuhuş operasyonu ile ilgili konuşan Metin Alper, “Vatandaşlarımızın beklentilerine kayıtsız kalamayız. Çömlekçi bölgesinin geçmişten gelen kötü bir namı var. Kentsel dönüşüm yapılıyor ama orada açık oteller var. Her gece operasyon yapılıyor. Ama şikayetler devam ediyor. Bir kopukluk olduğunu anladık ve arkadaşlara istihbarata ağırlık vermelerini istedik. Nokta atışı yaptık ve üzücü görüntüleri gördük. O şekilde düzeneklerin, fuhuşu gizleme çalışmalarının açığa çıkarılması bir önlem olacak diye düşünüyorum.” dedi.

706 KADINA İŞLEM YAPILDI 8’İNDE BULAŞICI HASTALIK TESPİT EDİLDİ

Metin Alper, Fuhuş operasyonları kapsamında 706 kadına işlem yapıldığını ve bunları 8’inde yapılan kontroller sonucunda bulaşıcı hastalık tespit edildiğini belirterek, “Fuhuştan toplamda 45 işletmeye işlem yaptık 90 yabancı kadını sınırdışı ettik. O bölgede insanları rahatsız eden, davet eden kadınlardan 706 kadına işlem yaptık. Bu kadınlardan 8 tanesinde bulaşıcı hastalık olduğu ortaya çıktı. Kimse polis bize karışmaz diye düşünmesin. Polis jargonunda bir söz vardır; “Polis bir tek Allah’ın işine karışmaz” Polis ekipleri Allah’ın işinden başka her işe karışır” ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap