SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon’da CHP’li meclis Üyesinden TİSKİ için flaş ‘sürgün’ iddiası!

Trabzon’da CHP’li meclis Üyesinden TİSKİ için flaş ‘sürgün’ iddiası!

14 Haziran 2023 Çarşamba - 15:55




Trabzon’da CHP’li Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu TİSKİ’de 45 kişinin sürgün edildiğini ileri sürdü.





Trabzon’da Ortahisar Belediyesi CHP’li meclis üyesi Cüneyt Zorlu, Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü’nde 45 kişinin sürgün edildiği iddiasında bulundu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu’ya seslenen Zorlu, “Sizden de bir Trabzonlu olarak gereğini yapmanızı bekliyorum.” dedi.

trabzonda-chpli-meclis-uyesinden-tiski-icin-flas-surgun-iddiasi.jpg

Zorlu şu ifadeleri kullandı;

“SÜRGÜN YAPILDI!


Sayın AKP İl Başkanı Sezgin Mumcu siyaseten seçilmişler birbirini eleştirebilir. Sizde bizde yaptık. Ama bu konu sizin sorumluluğunuz da ve ben muhalefet meclis üyesi olarak doğruları bulmaya çalışıyorum.

TİSKİ'de yaşananlardan dolayı çok rahatsız olduğunuzu biliyorum. Uzun zamandır olanı biteni yazıp sorular soruyorum ve sizin bu soruları kendi içinizde araştırıp doğruyu bulacağınıza inanmak istiyorum.

Birkaç gün önceki paylaşımımda büyük sürgün olacak demiştim. Belki size iletilmiştir ne yazık ki yaptığı işlerin onayını isteyen ve bilginin dışarı çıkmasını istemeyen Ali Tekataş Sürgün olayını gerçekleştirdi.

Tabii bu Sürgün belediye başkanının onayı ve bilgisi dahilinde yapıldı.

İçlerinde daire başkanı ve şube müdürlerinin de bulunduğu 45 kişi Esiroğlu arıtma tesislerine sürüldü.


%95 ini tanımam etmem. Oysa tanıdıklarımın birçoğu Sürgün yemeden yerinde duruyor ama onları da suçlamak abesle iştigaldir.

Suçsuz insanları paranoyakça yerinden etmek suçluluk psikolojisidir.

Bu konuda benim de dahlim olduğu için sürülen Arkadaşlar adına üzgünüm.

Bugüne kadar söylenenlere yalandır diyemeyen bu şahıs Trabzon'da idareci olmayı hak etmiyor.

TİSKİ Genel Müdürlüğü'nde 5 katta, kendi katında bulunan bütün personeli ve müdürleri bu hafta alt katlara indirdi ve tamamına Mobbing uyguluyor.


Geçenlerde Merkez mahalle muhtarının bu şahıs hakkındaki söylemlerini dinlemenizi ve takip etmenizi öneririm.

Ben bundan sonra da TİSKİ ile ilgili sorular sormaya devam edeceğim. Bilgi kaynaklarımızı yerinden edemedi. 700 civarı personelin birçoğu rahatsız ve cesurca bu aşağılamaya karşı duruyorlar.

Sizden de bir Trabzonlu olarak gereğini yapmanızı bekliyorum.

Bu bir muhalifin siyaseten söylediği diye düşünmeyin. Aksine Trabzon'u ve Trabzonluyu düşünen birinin söylemi diye düşünün. Bu sizi alçaltmaz aksine yüceltir.

Bir üzüldüğümde bu yaşananları bilen ama susan Trabzonlu üst düzey yöneticiler. Sessiz kaldıkça sorular onlara dönecek.”


trabzonda-chpli-meclis-uyesinden-tiski-icin-flas-surgun-iddiasi-001.jpg

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap