SON DAKİKA



Haber > Trabzon > ​​​​​​​Trabzon Büyükşehir Belediyesine ait 61 taşınmazın ruhsatsız olduğu ortaya çıktı

​​​​​​​Trabzon Büyükşehir Belediyesine ait 61 taşınmazın ruhsatsız olduğu ortaya çıktı

Karadeniz Özel

20 Mayıs 2019 Pazartesi - 13:17




Trabzon’da, Büyükşehir Belediyesine ait toplam 61 taşınmazın ruhsatsız olduğu Sayıştay Raporlarında ortaya çıktı. Ruhsatsız iş yerleri şaşkınlık yarattı





Karadeniz Gazete / Özel / Meryem AKGÜN // Türkiye genelinde ruhsatsız yapılara karşı başlatılan mücadele de ‘İmar Barışı’ kontrolden çıkarak ‘Parayı veren düdüğü çalar’ hale geldi. Yaylalar beton yapılarla doldu. İmar Barışı mevcut yapılara ruhsat vermeyi ön görürken denetimden uzak uygulama ile vatandaş kılıfına uydurarak yeni yapılar yaptı, barıştan faydalandı, devlette parayı aldı, ruhsatı verdi. 

ZAMAN İSTEDİLER

Ruhsat prosedürüne vatandaşla birlikte belediye de eklendi. Trabzon Büyükşehir Belediyesine ait 40’ı İkinci El Oto Galericiler Sitesinde, 21’i de Toptancı Meyve Sebze Halinde olmak üzere toplam 61 iş yerinin ruhsatsız olduğu Sayıştay Raporlarında ortaya çıktığı öğrenildi. Edinilen bilgi ışığında Belediyenin ruhsatlandırmak için zaman istediği belirtildi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap