SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon bu projeyle heyecanlanacak

Trabzon bu projeyle heyecanlanacak

05 Haziran 2019 Çarşamba - 14:38




Trabzon son zamanlarda yapılan projelerle turizm anlamında büyük bir ivme yakaladı





Yurt içi ve Yurtdışından çok sayıda kişi şehri ziyaret ederken özellikle yaz aylarında şehre deyim yerindeyse akın oluyor. Gelen turistlerin daha kaliteli zaman geçirmesini sağlamak amacıyla turizm destinasyonların ve sosyal alanların artırılması yönünde çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmalar kapsamında vatandaşlar da bazı projeler hazırlıyor. 

DESTEK BEKLİYOR

Trabzon’da Akçaabat ve Akçaköy için hazırlanan içerisinde mesire yerleri, botanik ve hayvanat bahçesi, yürüyüş ve bisiklet yolları, karavan ve kamp çadır alanı, dağ kızağı, survivor, gokart, atv safari, zipline, ipli macera parkuru, zorbing, oryantring, paintball ve tematik eğlence parkı gibi etkinlik alanlarını barındıracak sosyal donatı projesi yetkililerden destek bekliyor. 




TURİZM VE EĞLENCE MERKEZİ TRABZON

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Fen Bilimleri Öğretmeni aynı zamanda proje koordinatörü Erdinç Memiş, “Proje yazılı ve görsel basında gündemden düşmüyor. Çünkü Trabzon ve Akçaabat‘ı güneye açacak ve şehrin nefes almasını sağlayacak projemiz aynı zamanda turizmin çeşitlendirilmesine olanak sağlayacaktır. Ayrıca halkın istek ve taleplerinden doğan bu proje hayata geçerse Trabzon bölgenin turizm ve eğlence merkezi haline gelecektir” dedi.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap