SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon bu olayı konuşuyor! Canlı yayında şok itiraflar

Trabzon bu olayı konuşuyor! Canlı yayında şok itiraflar

07 Ocak 2021 Perşembe - 14:30




Esra Erol programına, Trabzon Akçaabat’tan katılan Muhammet ..., karısı Zeynep ....’nın kızını da alarak evden kaçtığını söyledi. Genç kadın canlı yayına çıkarak her şeyi itiraf etti.





Karısını bulmak için ATV'de yayınlanan Esra Erol'un sunduğu Esra Erol'da programına katılan Muhammet .... eşi Zeynep ...’nın Semih ... isimli şahısla kaçtığını söyledi. 

5 Ocak’ta yayınlanan programda Muhammet .., “Trabzon Akçaabat’tan geliyor.  Çocuklarımızla beraber orada yaşıyorduk. Aramızda hiç bir şey olmadan çocuklarını bırakıp gitti. 28 Eylül’de gitti.  Kızımın kronik hastalığı vardı. Hastaneye götürüyorum diye, serum takılıyor diye haber alıyordu. İş yerindeydim, eşim kız çocuğumuzu alıp kaçtığını öğrendim.  Ben fabrikada çalışıyordum. Çay sezonu bitince eve geliyordum.  

KARISININ KAÇTIĞINI MUHTARDAN ÖĞRENDİ 

Karımın kaçtığını rahmetli muhtarımız söyledi bana. Kaçtığını 3 gün sonra çalıştığım yerde öğrendim.  Muhtar, araştırma yapıyor eşimin Semih Ş. isimli şahısla kaçtığını öğrendi. Ardından bu şahsın babasına ulaştığında, babası “Emanetiniz bizde” diye açıklama yapmış.  Kayıp başvurusunu muhtarımız yapıyor. Sonra bende başvurdum. Kayıp başvurusu yaptık ama her halde başına bir şey geldi diye düşündük” dedi.  

SEMİH OTOGARA GİTTİ, HEP BERABER GİTTİK 

Bugün yayınlanan programa katılan Zeynep A. ise “Küçük kızım 4 yaşındaydı. Aldım hastaneye diye evden çıktım” dedi. Hastaneye gittiniz mi sorusuna, “hayır”’ yanınızı veren Zeynep ...  “Sizi bulunduğunuz şehre Semih geldi mi yoksa siz çocukla beraber yalnız mı gittiniz” sorusuna, “Semih Ş. otogara geldi, bende gittim. Hep beraber otobüsle geldik. Diğerinide alacaktım ama yakalanırız diye diğerini alamadım” dedi. 

“Zeynep ..., “Hastanedeyiz, herkes hemen aramaz sormaz diye…”

Görümcelerine 3 gün boyunca hastanede kalıyor diye yalan söylediğini ifade eden Zeynep ..., Semih .... ile 3 ay boyunca samimi arkadaşlık yaptığını söyledi. 

Semih ... ile dini nikah kıydıklarını ifade eden Zeynep ..., “Ona aynı bir eş gibi hitap ediyorum” sözleri ise şok etkisi yarattı. 

Pişman olup olmadığı sorusuna, diğer çocuğunu da bıraktığı için pişman olduğunu söyleyen Zeynep .... stüdyodakileri rahatlığı ile gülümsetti. 

Zeynep ..., “Evden kaçmamın sebebi sadece Semih ....den dolayı değil.  Eltim kaynanamın eziyetinden kaçtım.  Yaptığım yanlış bir şey doğru…

Boşanma davasını açtım. Nafakalar kendim için değil sadece çocuklar için istedim. Evimiz vardı. Giderken, o gecesi çocuk yengesinde kaldı. O yüzden.. Küçük kızım rahatsız olduğu için, çoğunlukla yengemdeydi…  

Her şeyi tek başıma yaptım” dedi.  Eşi Muhamet ....’nın “Vurdum mu sana” sözüne “Vurmadın ancak hakaretlerinle” dedi. 

Muhammet ....’nın evde yaptığı aramada hafıza kartları bulduğunu söylemesi sonrasında, “Benim bir tane hafıza kartım var o da yanımda. Evde buldukları sim karttır.” diyen Zeynep ... “Kendisine ait görüntüler olup olmadığı” sorusuna da “Var” diyerek yanıt verdi.  “Bazı görüntüleri kocasına yollanarak tehdit edildiğini” ileri süren Zeynep ...., şikayetçi oldunuz mu sorusuna da olmadığını söyleyerek diyerek yanıt verdi.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
6
Üzgün
2
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap