SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon Birlik Vakfı ve MTTB’den Çuvalcı’ya ziyaret

Trabzon Birlik Vakfı ve MTTB’den Çuvalcı’ya ziyaret

14 Kasım 2023 Salı - 11:43




KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Trabzon Birlik Vakfı Başkan Vekili Yusuf Kaan’ı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı





Trabzon Birlik Vakfı Başkan Vekili Yusuf Kaan, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ve Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Trabzon İl Başkanı Abdurrahman Can Aydın ile Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’ya nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Trabzon Birlik Vakfı Başkan Vekili Yusuf Kaan ziyarette, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’ya Vakfın çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Trabzon Birlik Vakfı ve Milli Türk Talebe Birliği’nin gençliğe yönelik çalışmalarını önemli bulduğunu ifade ederek, “Bir görev ve proje yerine getirilirken önemli olan o özveridir. Türk gençliği için yapılan her olumlu çalışma bizim için kıymetlidir.Unutmayalım ki, yaptığınız işlerde önemli olan her zaman netice değildir, önemli olan gayrettir. Görevlerimizi yerine getirirken iyi niyet ve özveri esastır. Bu çerçevede yaptığınız ve yapmayı planladığınız çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum” dedi. Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulması, gençliğe yönelik projelerin konuşulması ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap