SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon BB.'den o iddialara cevap: "Şoförümüz uyarıldı..."

Trabzon BB.'den o iddialara cevap: "Şoförümüz uyarıldı..."

25 Mayıs 2019 Cumartesi - 21:35




Trabzon Büyükşehir Belediyesi otobüsünden erkek üniversite öğrencisinin zorla indirilidiği iddialarına belediyeden cevap geldi.





Trabzon Büyükşehir Belediyesi otobüsünde dün akşam saatlerinde bir üniversite öğrencisi, otobüsten zorla indirildiği iddia edilmişti.

O iddialara cevap Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. Belediye'den yapılan açıklamada, "Otobüsün seferi Gülbahar Hatun Kız Yurduna, akşamları verdiğimiz rutin servis hizmetlerinden. Bu seferler kız yurdu seferleri olduğu için genelde kız öğrenciler kullanıyor ve erkek öğrenciler tarafından kullanılmadığı gibi böyle bir talepte oluşmuyor. Bu sebeple bahse konu kişi binmek isteyince ilgili şoför arkadaşımız böyle bir durumla ilk defa karşılaştığı için alınmaması gerektiğini sanıp arkadaşı uyarmış. Video incelendiğinde hakaret veya rencide edici bir boyutta tartışma yaşanmamış. Tekrarında müdahale etmemesi ve böyle bir kuralımız olmadığı konusunda şoförümüz uyarılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Peki Üniversite öğrencisi ne iddia etmişti?

Okan adlı bir üniversite öğrencisi sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulunmuştu:

“Yer Karadeniz Teknik Üniversitesi Plaka 61 BC 468
Olay erkek olduğum için bu saatte belediye otobüsüne binememem. Yakında pembe otobüs de getirirler bu kafalardakiler. Trabzon’da olanlar bilir, belediye otobüsü bulmak çok zordur. 2 saatte bir belki den gelir. Dolmuş yok diye kız arkadaşımla binelim evine bırakayım onu ordan geri dönerim dedim. Otobüs şoförü ısrarla beni indirmek için elinden geleni yaptı. Ağza alınmayacak sözler söyledi. Şu mübarek Ramazanda yorum yapmak istemiyorum belediyeden bu konu hakkında detaylı bilgi almak istiyorum.”



Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap