SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon’a şehit ateşi düştü!

Trabzon’a şehit ateşi düştü!

30 Mayıs 2022 Pazartesi - 12:36




Kuzey Irak’ta devam eden Pençe Kilit Operasyonunda şehit düşen P. Uzman Çavuş İslam Sancak’ın aslen Trabzonlu olduğu öğrenildi. Trabzon’un Köprübaşı İlçesinden olan Şehit Sancak’ın ailesinin, uzun yıllar önce Samsun’a göç ettiği kaydedildi.





Kuzey Irak’ta devam eden Pençe - Kilit Operasyonunda yaralanan Piyade Uzman Çavuş İslam Sancak’tan acı haber geldi. 
Ailesinin Samsun’un Tekköy İlçesi Erenköy Mahallesinde yaşayan Şehit P. Uzm. Çvş. Sancak’ın aslen Trabzonlu olduğu öğrenildi.  P. Uzm. Çvş. Sancak’ın ailesinin yıllar önce Trabzon’un Köprübaşı İlçesinden Samsun’a göç ettikleri ancak, buradan bağlarını koparmadıkları ifade edildi. 

Şehit P. Uzm. Çvuş İslam sancak’ın cenazesi bugün Erenköy Merkez Camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında defnedileceği kaydedildi. 

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPIYORDU

Öte yandan Erenköy Mahalle Muhtarı Muzaffer Karmil, şehit İslam Sancak’ın 1 yıl önce nişanlandığını ve bu yaz için evlilik hazırlığı yaptığını ifade etti.
Şehit İslam Sancak’ın cenazesi Samsun-Çarşamba Havalimanı’na getirildikten sonra ikindi namazını müteakip Erenköy Aile Mezarlığı'na defnedilecek. (61saat)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap