SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Tiyatro oyuncusu Üçüncü'den yeni kitap

Tiyatro oyuncusu Üçüncü'den yeni kitap

03 Aralık 2018 Pazartesi - 17:38








Trabzon'da tiyatro oyuncusu Şükrü Üçüncü, kanser hastalığı ile mücadele eden 3 hastanın sıra dışı öyküsünü kaleme aldığı 'Sıra Dışı Hastalar'  adlı 3'üncü kitabını yazdı.

Trabzon basınında uzun yıllar polis-adliye muhabirliği de yapan tiyatro oyuncusu Şükrü Üçüncü, yeni kitabı 'Sıra Dışı Hastalar'  kitapseverlerin beğenisine sundu. Daha önce kaleme aldığı 2 kitabının ardından, yeni eseriyle okurların karşısına çıkan Şükrü Üçüncü, kanser hastalığı tedavinde yaşanan sürece dikkat çekti. 'Sıra Dışı Hastalar' adlı kitapla, kanser hastalığı ile mücadele eden 3 hastanın sıra dışı öyküsünün ele alınıp, kara mizahın öne çıkaran Üçüncü, “Yeni kitabımda, kanser hastalarının sıra dışı hikâyesini ele aldım. Bu kitapta ki amacım hastalığa yenilmeyen 3 arkadaşın yaşadığı hikâyelerini mizah yaparak yazmak oldu" dedi.

'Üçüncü' soyadını taşıyan 3'üncü kitabında, 3 kanser tedavisi gören hastanın yaşam öyküsünü konu edinen tiyatrocu-yazar Şükrü Üçüncü, 'Sıra Dışı Hastalar'  kitabına yakın zamanda imza günü de düzenleyeceğini ekledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap