SON DAKİKA



Haber > Trabzon > TİSKİ personel alımı yapacak! İşte detaylar...

TİSKİ personel alımı yapacak! İşte detaylar...

04 Ağustos 2023 Cuma - 09:56




Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından 124 personel alımı yapılacak.





Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere 124 personel alımı gerçekleştirecek. Başvurular 07 Ağustos Pazartesi ile 11 Ağustos Cuma 2023 tarihleri arasında alınacak.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 5 ayrı iş pozisyonunda 124 personel alımı ile bünyesine yeni personeller dahil ediyor. TİSKİ Genel Müdürlüğü TRABSU AŞ. bünyesinde istihdam edilmek üzere; 2 makine teknisyeni, 3 elektrik teknisyeni, 7 operatör, 16 şoför ve 96 beden işçisi iş pozisyonunda toplam 124 işçi alımı gerçekleştirilecek. İş pozisyonuna başvuracak olan adaylardan en az 2 yıldır Trabzon’da ikamet etme şartı aranacak.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada "Adaylar 07.08.2023 Pazartesi ile 11.08.2023 Cuma (dahil) tarihleri arasında Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin (www.trabzon.bel.tr), TİSKİ Genel Müdürlüğü’nün (www.tiski.gov.tr) ve Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketi’nin (www.trabsu.com.tr) internet adresleri üzerinden müracaatlarını yapabilecekler. Adaylar başvuru için istenen belgeleri başvuru sayfasına yüklemek zorundadırlar. Eksik belge ile başvuran adayların müracaatları kabul edilmeyecektir. Başvuru belgelerinin incelenmesinin ardından, uygun şartları taşıyan adayların listesi, son başvuru tarihinden itibaren en geç 7 gün içerisinde; www.trabzon.bel.tr, www.tiski.gov.tr ve www.trabsu.com.tr internet adresleri üzerinden yayınlanacak ve bu kişiler sınav komisyonu tarafından çağrılacaklardır. Listeye itirazlar, listenin yayınlanmasından itibaren 3 (üç) gün içerisinde Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel A.Ş.’ye yazılı olarak yapılabilecektir. Sınav, başvurulan iş pozisyonuna göre sözlü ve/veya uygulamalı olarak yapılacaktır. Sınav tarih ve yeri ayrıca bir duyuru ile ilan edilecektir. Beden İşçisi (Genel) iş pozisyonu için başvurusu geçerli olan adaylar mülakata tabi tutulacağı, işe girmeye hak kazananlar ise, mülakatta başarılı bulunan adaylar arasında yapılacak kura çekimi sonucunda belirlenecektir. Kura çekimi TİSKİ Genel Müdürlüğünün ilçelerdeki personel ihtiyacı ve adayların ikametgahları göz önünde bulundurularak yapılacaktır. Sınava çağrılan adayların, aday başvuru kayıt belgesini yanlarında getirmeleri zorunludur. Sınav sonuçları, www.trabzon.bel.tr, www.tiski.gov.tr ve www.trabsu.com.tr internet adresleri üzerinden yayınlanacaktır. Asıl aday listesi ile her 5 kişi için 1 adet olacak şekilde yedek aday listesi yine ilgili internet siteleri üzerinden ilan edilecektir" denildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap