SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Tepkiler üzerine Derya Uluğ konseri iptal edildi

Tepkiler üzerine Derya Uluğ konseri iptal edildi

04 Temmuz 2019 Perşembe - 11:20




Derya Uluğ konseri gelen tepkiler üzerine iptal edildi.





Trabzon'da bu yıl 29.'su 18-20 Temmuz 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivalinde sahne alması beklenen Derya Uluğ'un konseri gelen tepkiler üzerine iptal edildi.

Şarkıcı sosyal medya hesabından 3 temmuz ile ilgili olarak yayınladığı  "3 Temmuz bir KUMPASTIR.Aynı zamanda diriliştir, direniştir", "Başta Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman, yönetim ve oyuncularımız olmak üzere tüm FENERBAHÇE CAMİASININ hakkı yenmiştir.UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZmesajları nedeniyle Trabzonspor taraftarları tarafından tepki görmüştü.

Akçaabata Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim konu ile ilgili yaptığı açıklamada; 'Konuyla ilgili gerekli çalışmaları yapacağız. Sanatçının sanatına saygımız var ama 3 Temmuz bizim çok önemli kanıtlanmış bir süreç. Konuyla ilgili mahkemeler UEFA herkes kararını vermiştir. Trabzon'un bu konu ile ilgili hassasitetini biliyoruz ve gerekli olanı yapacağız' dedi.

Beğendim
6
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap