SON DAKİKA



Haber > Trabzon > 'TCG Batıray' denizaltısı Trabzon'da

'TCG Batıray' denizaltısı Trabzon'da

15 Temmuz 2019 Pazartesi - 18:21




Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığına ait TCG Batıray (S-349) denizaltısı, Karadeniz Uyum Harekatı kapsamında Trabzon'a geldi.





Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığına ait TCG Batıray (S-349) denizaltısı, Karadeniz Uyum Harekatı kapsamında Trabzon'a geldi.

Denizaltı komutanları Deniz Binbaşı Necati Karaca ve Deniz Yüzbaşı Abbas Çolak, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman'ı ziyaret etti.

Karaca, belediye ziyaretinde, Karadeniz Uyum Harekatı kapsamında son bir yılda üçüncü kez Trabzon'a geldiğini belirterek, askeriyle bütünleşmiş olan Trabzon'da yeniden vatandaşlarla bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu ifade etti.




TCG Batıray denizaltısını Trabzon'da tekrar görmekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Ataman ise denizaltı mürettebatınca şehit yakınları, gazileri ve yakınlarına yönelik düzenlenen yemek programından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Ataman, ziyaretin 15 Temmuz hain darbe girişiminin üçüncü yılına denk gelmesinin ayrı bir anlam taşıdığını belirterek, "Amasız, fakatsız, her türlü darbe girişimini, dünyanın neresinde olursa olsun lanetliyoruz." dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap