SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Tanjant Köprüsü çöküyor mu?

Tanjant Köprüsü çöküyor mu?

31 Ekim 2018 Çarşamba - 12:24




Beşirli’deki Tanjant Köprüsü’nde gözle görülür çökmeler meydana geldi. İYİ Partili Çakıroğlu, “Zemine uygun imalat yapmamışlar. İş bilmeyen çavuşların





 Tanjant yolunun 2 Nolu Beşirli Mahallesi’nden sahil yoluna bağlanan köprü kısmında gözle görülür şekilde çökmeler meydana geldi. Yaya kaldırımının olduğu alanın aşağıya doğru meyil alması yolu kullanan vatandaşlarda korku ve endişeye neden oldu. İYİ Parti Ortahisar Belediye Meclisi Grup Başkanı Davut Çakıroğlu, yaya kaldırımında meydana gelen çökmelerin geçmişinin en az 2-3 yıllık olduğunu vurguladı.

HİZMET KİME?

İYİ Partili Çakıroğlu, “Bu bir imalat hatasıdır. Yama tedbirlerle düzelecek durum söz konusu değildir. Yapılan iş denetlenmeden teslim alınmıştır. Olası bir felakette can ve mal güvenliğinin boyutları büyük olur. Üzerine beton dök geç olmaz, 15 cm açılma var. Karayolları, Türkiye’nin en saygın kurumlarından biri ama ne hikmetse son yıllarda yamalı işler teslim alıyor. Zemine uygun imalat yapmamışlar. İş bilmeyen çavuşların yapacağı iş bu. Yalıncak’ta dolgunun üzerine yol yaparlarken yapılması gereken bir istinat duvarı yok muydu? Yoksa bugün niçin istinat duvarı yapılıyor” dedi.

Haber: Meryem AKGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap