SON DAKİKA
SON DAKİKA


Tam yol ileri!
23.04.2020

Merhaba değerli okurlarımız... Bir gurur abidesi olan KARADENİZ’in şemsiyesi altından bir kez daha sesleniyoruz sizlere...

Türk ordusunun milis güçlerle Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yedi düvele karşı topyekün verdiği Kurtuluş Savaşı’nın mihenk taşlarından biri olan Meclis’in kurulduğu 23 Nisan 1920, çocuk bayramıyla taçlandırıldı. İşte Büyük Önder’in tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bayramın coşkusunu bugün bir kez daha mağrur ama buruk bir yürek ifadesiyle idrak ediyoruz.

Karanlık dehlizlerden geçilerek küllerinden kurulan Cumhuriyet, Türk milletinin sarsılmaz ruhunu, asil kimliğini temsil ediyor. Gazi Meclis de Cumhuriyetin temellerinin atıldığı onur abidesidir.

Bugünlerde cumhuriyetimizin kuruluşunda yaşanan zorlukları hatırlamanın önemli olduğunun altını çizmek isterim. Malum koronavirüs sarmalında küresel bir krizi iliklerimize kadar yaşıyoruz.

Ölü şehirleri soluduğumuz, düşler bahçesine umut ektiğimiz bu günlerde ramazan ayını da hep birlikte idrak edeceğiz. Bu vesileyle milletimize hayırlı ramazanlar diliyorum.

Ölüm kol geziyor dünyada. Yine de kelimelerle duygusal bir bağ kurarak birkaç satır karalamak istiyorum.

23 Nisan, aynı zamanda Trabzon ve bölge basınının “öznesi” konumundaki

KARADENİZ gazetesinin bir güneş gibi parladığı gündür.

KARADENİZ bugün 42. yaş gününü kutluyor.

 

Dile kolay 42 yıl.


Sizlerle mutlulukları da paylaştık, acıları da.

Yalnızca bölgenin değil Türkiye’nin her sathından haberlerle çıktık karşınıza.

 

Kemikleşmiş kadromuzla ne haberde ne sporda ne magazinde ne de kültürde objektif tavrımızdan, lider portföyümüzden ve toplum öğretmenliğimizden hiçbir zaman ödün vermedik...

 

Beslendiğimiz tek gıda, en güçlü motivasyon kaynağımız sizlerden aldığımız güç oldu. Hizmeti özümsedik, çalışanlarımızın her birinin alın terini birer ‘ıslak imza’ belledik. Yaptığımız hizmetle ulusal gazetelere bile rol model olduk.

Bir 23 Nisan günü doğan yıldız hiç sönmedi yıllardır.

Belki çifte bayram coşkusunu COVİD 19 pandemisi nedeniyle bu yıl derinden yaşayamadık ama...

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara yadigarı olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yine uluslararası platformda en yürekten kutlayacağımız günler de gelecek.<

KARADENİZ gazetesinin kuruluş yıl dönümlerinde bir araya gelerek çifte bayram coşkusunu yaşayacağımız günler de.

Öyleyse...

Türk siyaset ve spor dünyasında ‘ilklerin

adamı’, ‘özveri timsali’ Sayın Mehmet Ali Yılmaz öncülüğünde

“Tam yol ileri!”

#bizbizeyeteriz.

KARADENİZ Karadeniz’e yeter!

KARADENİZ Türkiye’ye yeter

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap