SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Sürmene sefilleri oynuyor… Biz bunu hak etmiyoruz

Sürmene sefilleri oynuyor… Biz bunu hak etmiyoruz

08 Ocak 2024 Pazartesi - 11:28




Sürmene halkına, “ Belediye Başkanınız kim olsun?” diye sorduk, çarpıcı yanıtlar aldık





Hizmet görmek istediklerini belirten vatandaşlar, “  İlçeye bir çivi bile çakılmadı, biraz daha beklersek köye dönüşecek burası,  güçlü bir aday görmek istiyoruz, değişim istiyoruz“ dedi

Trabzon’un 36 km  doğusunda  ve Rize karayolu üzerinde yer alan şirin ilçesi Sürmene, 37 mahalleden oluşuyor.  25.950 nüfuslu ilçede iki dönemdir Ak Parti Belediye Başkanı Rahmi Üstün görevini sürdürürken, yaklaşan yerel seçimlere ilişkin, Sürmenelilere Belediye başkanlık koltuğunda kimi görmek istediklerini sorduk. Karadeniz Mikrofonunu uzattığımız ilçede vatandaştan dikkat çekici yanıtlar aldık.

İşte Sürmene halkının görüşleri:

MEMNUNUM


Mustafa C.: Sürmene’de uzun zamandır Rahmi Üstün’ü koltukta görüyoruz. Kendi adıma söylemek gerekirse ben aldığım hizmetten memnunum. Yapacak olduklarını, yapmak için uğraşıyor bir çabası var, çalışıyor, kendisini bir dönem daha burada görmek isterim.

İLÇE NEREDEYSE KÖY OLDU

Hüseyin Yıldız: İşini en iyi yapanı ilçemde görmek isterim. 10 yıldır Sürmene’de hizmet görmedik. Bir bankamız vardı o bile buradan gitti. Biraz daha köy olacak ilçemiz,  güçlü bir aday görmek istiyoruz, değişim istiyoruz, bir çivi bile çakılmadı Sürmene’ye, biz bunu hak etmiyoruz.

ÇALIŞAN LAZIM

Ahmet Yıldırım:
İki dönemdir Rahmi Üstün’ün yönetimindeyiz. Şu ana kadar burada bir çalışma olmadı. Bir muhtar kadar yapmadılar. Muhtarın köye yaptığı yatırımı ilçede göremedik.  Bize çalışan görev adamı lazım, ilçemiz hizmet istiyor, gelişim istiyor.

BELEDİYE HALK DEMEKTİR

Latife Kasapoğlu:
Öncelikle hayırlısı olsun isterim. Yönetimin değişmesi şart amma velakin. Kapımın önünde bir hoparlör bozuldu. Gittim geldim aylarca, bir senedir yaptıramadım. Daha ne iyilik göreyim ki ben bu belediyeden. Belediye demek halk demek, dertlere şifa olmak demek.

GERİ GİDİYORUZ

 üksel Sarısoy:
Koltuk işgal etmeye gerek yok ancak koltuklar işgal ediliyor. Gençlere önlerini açacak, kültür, sanat etkinlikleri, turizm projeleri gerekiyor. Gelen çalışmaya gelsin bu ilçenin emeğe, hizmete ihtiyacı var. Sürmene ileri gideceğine geriye gidiyor.

GÖÇ VERİYORUZ

Mehmet H.:
Memnun değilim yönetimden. İyi bir aday yok, umarım başarılı bir bürokrat aday olur ve bizde gereken desteği veririz. Sürmene sefilleri oynuyor. Yanımdaki bakkal kapattı gitti. Burası ilçenin göbeği neden böyle oluyor düşünülmeli. Artık göç vermeye başladık.

BİR ŞANS DAHA VERİLMELİ

İsmet Aydın:
Ben Sürmene’den de, aldığım hizmetten de memnunum. Rahmi Üstün’e bir dönem daha şans verilmeli diye düşünüyorum. Ön yargılı olmamak lazım, bazı aksaklıklar olmuş olabilir ama bu tamam bu kadardı demek değil bence. Ben tekrar Rahmi Üstün diyorum.

KÖKLÜ BİR İLÇEYİZ

Tuncay Öztürk:
Sayın Başkanım Rahmi Üstün çok bey efendidir. Hasbelkader imkanlar dahilinde yaptığı çalışmaları takdir ediyorum. Sürmene coğrafi yapısı sebebi ile çok gelişim kaydedemiyor. Buna rağmen güzel işler yapıldığını düşünüyorum. Köklü bir ilçeyiz, turizm çalışmalarını arttıra biliriz.

HABER: TUĞBA ÖZTÜRK
KAMERA: EROL TAŞKIN

Beğendim
1
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap