SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Soframız kadar gönlümüz de zengin!

Soframız kadar gönlümüz de zengin!

30 Mayıs 2018 Çarşamba - 16:50




Trabzon’un Arsin ilçesi sahilinde hizmete başlayan ‘Ahsen Hatay Sofrası’ işletme müdürü Habib İleri Trabzon turizmine katkı sunacaklarını belirtirken





Trabzon’un Arsin ilçesi sahilinde hizmete başlayan Alyahya Grup kuruluşu olan ‘Ahsen Hatay Sofrası’ tamamı doğal ürünlerle hazırlanmış yemekleriyle misafirlerine eşsiz lezzetler sunuyor. Trabzon’un Arsin ilçesindeki denize nazır mekanında hizmete başlayan ‘Ahsen Hatay Sofrası’ isimli restoran konuklarına doyumsuz manzaranın yanı sıra benzersiz lezzetler sunuyor. Hatay mutfağına özgü lezzetleri Karadeniz’e taşıyarak adeta bir kültür mozaiği oluşturan ‘Ahsen Hatay Sofrası’ 38 personeliyle müşteri memnuniyetini hedef olarak benimsiyor. Konuklarının hem damak hem de göz zevkine hitap eden ürünleriyle kısa sürede hızlı bir gelişme gösteren ‘Ahsen Hatay Sofrası’nın güler yüzlü personeli de tercih nedenlerinin başında geliyor.

‘Ahsen Hatay Sofrası’nın işletme Müdürü Habib İleri, işletmeleriyle bölge turizmine de katkı sağlayacaklarını belirtti. “Alyahya grup olarak Trabzon’da olmaktan ötürü çok mutluyuz. Burada olduğumuz sürece şehre katkı sağlamak ve insanların buradan memnun ayrılmasını mümkün kılmak adına çaba göstereceğiz” dedi. ‘Ahsen Hatay Sofrası’ Ustabaşı Bedi Öz ise, “Soframız kadar gönlümüz de zengin, inşallah ramazan ayından sonra menümüzü daha da çeşitlendirerek müşterilerimizin beğenisine sunacağız. Biz burada olmaktan çok mutluyuz, bizi tercih edenleri de mutlu etmeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap