SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Şoförler Odası örnek olacak

Şoförler Odası örnek olacak

20 Ekim 2017 Cuma - 15:38








Şükran ATALAR

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Ömer Hakan Usta, odanın sahip olduğu olumsuz imajı yıkmak adına çalışacaklarını ve bu çalışmalar neticesinde Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası parmakla gösterilen bir kurum haline getireceklerini söyledi.

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Ömer Hakan Usta Trabzon'da bir restoranda basınla buluştu. Düzenlenen basın toplantısında adaylık sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Usta değerlendirmesinin ardından, Başkan olması halinde hayata geçireceği projeleri anlattı. Konuşmasının devamında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Usta, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odasını Türkiye genelinde örnek bir kurum haline getireceklerinin altını çizdi.

KÖTÜ İMAJI YIKACAĞIZ

Mevcut yönetimin seçime gidilecek süreçte çeşitli yollarla oy devşirmeye çalıştığını belirten Usta, "Şuanki yönetimin sıkıntıları var, yönetim kurulu üyelerinin sürekli istifa ediyor olması odamızın itibarını zedelemeye devam ediyor. Biz bu sorunu aşmak konusunda da çalışacağız. Odamızın devam eden bir çok mahkemesi var bu kötü bir imaj oluşturuyor. İnşallah bu problemin de üstesinden geleceğiz. Çalışmalarımız ve hayata geçireceğimiz projeler doğrultusunda bu kötü imajı yıkacak; odamızı parmakla gösterilen bir kurum haline getireceğiz" ifadelerini kullandı.

ŞOFÖRLERİMİZ HER ŞEYİ HAK EDİYOR


Konuşmasının devamında hayata geçirmeyi hedefledikleri projelerin mevcut yönetim tarafından kolayca hayata geçirilebilecek şeyler olduğunu ancak; ihmal edildiğini belirten Usta, Trabzon'daki şoförlerin her şeyi hak ettiğini de sözlerine ekledi. Usta şoför esnafını saygınlaştırmak adına gerçekleştirecekleri projeleri şu şekilde aktardı: "Odamıza ait bir veya iki çekici alarak üyelerimize ücretsiz hizmet vereceğiz. Buna ek olarak bir cenaze nakil aracı alacağız. Kontrol aracı ve kontrol komisyonu teminini sağlayacağız. Servis bakım hizmetleri ve muayene istasyonlarında indirimli hizmet avantajları oluşturacağız. Odamıza ait bir akaryakıt istasyonu kuracak ve diğer istasyonlardan da indirimli akaryakıt sağlayacağız. Odamıza ait düğün salonu lokal sigorta şirketi kuracağız. Dolmuş durak revizyonu düzenlemesi yapacağız. En önemlisi Trabzon'daki dolmuş şoförlerine yönelik yargıları yıkmak adına şoförlerimizi saygınlaştırmak adına eğitim programları düzenleyeceğiz. Her ayın kaptan şoförünü seçip ödüllendireceğiz. Şoförlerimiz arasında halı saha maçları geziler gibi sosyal aktiviteler düzenleyeceğiz. Her yıl Ramazan ayında kumanya dağıtımı yapıp, geleneksel hale getireceğimiz iftar yemekleri düzenleyeceğiz. Mevlid-i Şerif okutturacağız. Üyelerimizin başarılı olan çocuklarına karşılıksız burs sağlayacağız. Odamıza ait hukuk bürosu açarak avukat danışmanlığı hizmeti vereceğiz. Son olarak hizmette eşitliği sağlayacak, oy vermeyene hizmet vermeme alışılmışlığını bertaraf edeceğiz."

DESTEKLERİ ÖNEMSİYORUM

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yönetiminde daha önce yer almış kişilerin de kendisini desteklemesine ilişkin de değerlendirmede bulunan Usta, daha önce odanın genel sekreterliği görevini yürüttüğünü anımsatarak, “Genel sekreterlik görevim süresince her kesime olumlu yaklaşımlarla ulaşmayı hedeflemiştim. Bunu başarmış olmalıyım ki sağ olsunlar beni destekliyorlar. Eski yönetim üyelerimizin desteğini çok önemsiyor ve kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap