SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Şoför esnafı rahat edecek

Şoför esnafı rahat edecek

12 Aralık 2017 Salı - 08:35




Trabzon Şoförler Odası Başkan Adayı Ömer Hakan Usta, durak ziyaretlerinde şoför esnafının dertlerini dinleyerek, göreve geldikten sonra hayata geçirec





TRABZON - Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Ömer Hakan Usta, durak ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Şoför esnafının sorunlarıyla yakından ilgilenen Usta, yediden yetmişe gönülleri fethetmeye devam ediyor. Çatak Atakent Dolmuş Durağını ziyaret eden Usta, daha sonra Erdoğdu Cami Yanı Dolmuş Durağında şoför esnafıyla bir araya geldi.

KASADA PARA KALMADI

Çatak Atakent Dolmuş Durağında şoför esnafına seslenen başkan adayı Usta, “12 yıldır şoför esnafına hizmet anlamında hiçbir şey sunulmadı. 12 yıl boş geçtiği için artık şoför esnafı sandığına sahip çıkmalı” dedi. 12 yılda kaybedilenlerden bahseden Usta, şöyle devam etti: “3 çekicimizi kaybettik, cenaze nakil aracımızı kaybettik, 3 tane makam aracı alındı satıldı. Bunların sonucunda kasada 1 lira para bile yok.”

UKOME’DE SÖZ SAHiBi DEĞiL

Usta daha sonra Erdoğdu Cami Yanı Dolmuş Durağını ziyaret ederek, UKOME ile ilgili konuştu. Usta, mevcut oda başkanının UKOME’den alındığını belirterek, “Bu saatten sonra orada görev alması söz konusu bile değildir. Burada belediye nezdinde alınacak kararlarda kesinlikle söz sahibi olamayacak” diye konuştu. Şoför esnafının dertlerine derman olmak için aday olduğunun altını çizen Ömer Hakan Usta, esnaftan destek isteyerek ziyaretini sonlandırdı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap