SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Skandal olay! Evinde koronavirüs vakası varken Trabzon’a geldi, iki apartman karantinada

Skandal olay! Evinde koronavirüs vakası varken Trabzon’a geldi, iki apartman karantinada

22 Haziran 2020 Pazartesi - 13:16




Koronavirüs vakaları sorumsuzluk sebebiyle yayılmaya devam ediyor. Trabzon’da yaşanan son olay ise “yok artık” dedirtti.





Koronavirüsle mücadele kapsamında çalışmalar sürerken vatandaşlar sürekli uyarılarak sorumlu davranmaya davet ediliyor. Ancak yaşanan bazı olaylar ise uyarılara bir çok kişinin de kulak asmadığını ortaya koyuyor.

Trabzon’da yaşanan son olay da bunun göstergesi oldu. Edinilen bilgilere göre Trabzon’’un Araklı İlçesi Taşönü köyünde kaza geçiren akrabasını görmek isteyen E.Ş. isimli şahıs, evinde koronavirüs vakası bulunmasına rağmen otobüsle İstanbul’dan Trabzon’a geldi.

Araklı ilçesi Taşönü köyüne gelen E.Ş. burada bir çok eve de ziyarette bulunduktan sonra rahatsızlık hissetmesi sonucu hastaneye başvurmasıyla koronavirüs testi pozitif çıktı. 

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan E.Ş.’nin 8 akrabasına koronavirüs bulaştırdığı öne sürüldü. Yaşanan olaylar sonrasında , önceki gün de İl Sağlık Müdürlüğü açıklama yaparak iki apartmanın karantinaya alındığını duyurmuştu.

Ayrıca E.Ş. isimli şahsın sosyal medyadan da Testler sonucu sonu. Pozitif” , “Karadeniz havası mı çarptı İstanbul koronası mı” şeklinde paylaşımlar yaptığı görüldü.

koronavirüs hastası

Öte yandan şahsın yeğenlerinin de karantinaya alınmamak için otobüsle İstanbul’a gitmeye çalıştıkları ancak Jandarma tarafından yakalanarak karantinaya alındıkları öne sürüldü.

Yaşanan bu gelişmeler sonrasında İl Sağlık Müdürlüğü’nün şahıs hakkında soruşturma başlatacağı öğrenildi.

Ayrıca İl Sağlık Müdürü Hakan Usta , vatandaşları tekrar uyararak sorumlu davranmaya davet etti. Usta, vatandaşların sosyal mesafe ve maske kuralına da mutlaka uymaları gerektiğini hatırlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap