SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Skandal iddiayı CHP’li Zorlu duyurdu: ''İmdadı çekti vatandaşı indirdi!''

Skandal iddiayı CHP’li Zorlu duyurdu: ''İmdadı çekti vatandaşı indirdi!''

03 Ağustos 2022 Çarşamba - 17:06




Ortahisar Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, bir vatandaşın Trabzon Büyükşehir Belediyesi otobüsünde yaşandığı iddia ettiği olayı sosyal medyada paylaştı.





Ortahisar Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, bir vatandaşın Trabzon Büyükşehir Belediyesi otobüsünde yaşandığı iddia ettiği olayı sosyal medyada paylaştı. “Hani sosyal belediye” sorusunu soran Zorlu şöyle konuştu:  Mağdur olan vatandaşlarımız  bize sorunlarına çare aramak ve seslerini duyurmak için ulaşırlar. Aşağıda bahsedeceğim iddia  bırakın Trabzon büyükşehir  belediyesi yetkililerini , insan olan herkesi üzecek bir olaydır.  Olayı yaşayan M.M ile telefonda konuştum. Konuyu el yazısıyla Whatsapp tan atmasını da istedim. Özetle Büyükşehir Akçaköy-Derecik otobüsünde yaşandığı söylenen olayı M.M isimli vatandaş şu şekilde anlattı: "02.08.2022 günü  akşam seferini yapan büyükşehir belediyesine ait araç sürücüsü Trabzon peron kalktı. Akçaabat-Derecik  otobüs şoförü  benim akbildeki bakiyem 3.250 TL eksik diye beni yarı yolda indirmeye zorladı. Bende inmeyeceğim  dedim. O da o sırada arabayı yolun ortasına bırakıp imdadı çekti. ‘Ya arabadan inersin yada yolcuları burada bekletirim’ diye tehdit etti. Bende yolcular mağdur olmasın diye elimdeki çantaları alıp yarı yolda otobüsten indim. Bu büyükşehir belediyesine ait TULAŞ şirketinin  şoförü bu  gücü kimden alıyor acaba? Bir devletin arabasından bu ülkenin bu devletin vatandaşını nasıl olup da araçtan aşağıya atıyor…” Vatandaş özetle bu şekilde söylüyor…

KONUYU TAKİP EDECEĞİZ

“Bu iddia sahibi Büyükşehir yetkilileri tarafından dinlenerek şöförün savunmasının alınması gerekir. 

 Sosyal belediyecilik diye övünerek mangalda kül bırakmayanlar bu konuda kamuoyuna açıklama yapmak zorundadırlar. Bu talimat kimden alınmıştır. Tulaş yetkililerinin talimatı  her insanın başına gelebilecek bu durumda yolcuyu refüze edin ve yarı yolda otobüsten  atın  şeklindemidir ?...

Bu şoförün kendi inisiyatifindeyse psikolojik testten  geçirilmelidir. Yoksa emri verenlerin acilen görevden uzaklaştırılması gerekkir. Telefonu ve ismi bende saklı olan vatandaşımızla irtibat  kuracak olan  yetkili  benimle irtibata geçsin. Mektubu ismi kapatarak aşağıya bırakıyorum.  Bu ayıbın tekrar yaşanmaması için konuyu takip edeceğiz ..” 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap