SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Sivil toplum örgütleri tepki gösterdi! 'Akçaabat sahiline yazık etmeyin!'

Sivil toplum örgütleri tepki gösterdi! 'Akçaabat sahiline yazık etmeyin!'

Karadeniz Özel

24 Mayıs 2019 Cuma - 10:08




Sivil toplum örgütleri ve çevreciler ayakta: Akçaabat sahiline yazık etmeyin!





// Karadeniz Özel // Furkan YİĞİT // Trabzon - Giresun karayolunun Yıldızlı - Akçaabat bölümünde sıkışan trafik için deniz dolgusu yapılarak çözümünün sağlanmasına yönelik çalışmalara, sivil toplum örgütleri ve çevreciler büyük tepki gösterdi. Trabzon şehir merkezinde benzer çözümün halkla deniz arasına adeta set çektiğini savunan STÖ temsilcileri ve çevreciler, bu durumun doğal yaşamı da olumsuz etkilediğini ifade ettiler. Akçaabat Kent Konseyi Başkanı Mehmet Salih Köse, yöre halkının sahil dolgusu yapılarak denizle bağlantılarının kesilmesine çok tepkili olduklarını belirterek, “Görüştüğümüz herkes Trabzon sahili ile Ordu sahilini kıyaslıyor.

Tirebolu ve Ünye örneklerini gösteriyor. Trabzon sahili Of’tan Vakfıkebir’e kadar tamamıyla dolgu. Bir Akçaabat sahili kaldı” dedi. Köse, Akçaabat, Söğütlüçeşme ve Yıldızlı halkının bu durumu engellemek için tüm siyasilere ulaşacaklarını söyledi 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap