SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Sibel Suiçmez: Yargıtay 3. daire golü attı

Sibel Suiçmez: Yargıtay 3. daire golü attı

12 Kasım 2023 Pazar - 12:12




Futbol kentinin milletvekili olduğunu belirten CHP Trabzon Milletvekili Suiçmez’den yargıdaki kriz ile ilgili ilginç benzetme





CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez yargıdaki krize ilginç bir benzetme yaparak ''13. Ağır Ceza Mahkemesi pas attı Yargıtay 3. Daire golü attı'' dedi.

Son günlerde yargı da yaşanan kriz konusuyla ilgili olarak TBMM konuşan Trabzon CHP milletvekili Sibel Suiçmez , “Futbol temsilcisi bir kentin milletvekili olarak önceki gün yapacağı konuşmada şunu diyecektim. Top çeviriyorlar İstanbul 13. Ağır ceza mahkemesi pası attı. topu çeviriyorlar Yargıtay 3. Dairesi de golü atacak yakında diyecektim gol oldu. Golü kim yedi Golü Türkiye cumhuriyeti devleti, Türkiye cumhuriyeti anayasası yedi. Bilincli bir şekilde anayasa mahkemesi yıpratılıyor. Tehlikenin farkındayız bunu  her yerde anlatacağız. Kimse bizden anayasayı ihlal edecek kararlara saygı göstermeyi beklemesin” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap