SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Sibel Suiçmez: 'Laik Eğitim Tehlikededir'

Sibel Suiçmez: 'Laik Eğitim Tehlikededir'

14 Kasım 2023 Salı - 22:41




CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez 'Laik Eğitim teklikededir'





TBMM meclis plan bütçe komisyonunda konuşan CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez Milli Eğitim bakanı ve iktidarın Eğitim politikarını sert bir dille eleştirirken şunları söyledi;

Sibel Suiçmez "Laik Eğitim Milli Eğitim Bakanlığı aracılığıyla tehlikededir"

Suiçmez;Yıldır yaklaşık her bakan 2 yıllık bir süreçte görev almış, bu süreç ideal bir Milli Eğitim sistemi oluşturmak için kısa, var olanı yıkmak, laik eğitimi ortadan kaldırmak içinse uzun bir süredir. Bu süreçte maalesef Millî Eğitim Bakanlığı’nın ne milliliği ne de eğitimi kalmıştır.

📌Milli Eğitim'de yuvalanan tarikat ve cemaatler birkaç yıl sonra karşınıza aynı şekilde çıktığında; “yanılmışız, Allah'ım beni affetsin” diyecek bir yüzünüzde kalmayacaktır.

📌Milli Eğitim Müdürlüğünüz tarafından çeşitli cemaatler ve vakıflarla yapılan iş birliği protokolleri ve ÇEDES projesi iptal edilmeli!

📌Tüm öğretmenler arasında eşit işe eşit ücret uygulamasına geçilmeli!

📌Öğrencilerin ihtiyaçları kadar devlet yurdu yapılmalı, öğrencilerimiz özel tarikat ve cemaat yurtlarına değil, devlet yurtlarına teşvik edilmeli!

HABER:BURAK ÇİMŞİT 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap