SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Sibel Suiçmez “Herkesin vekili olacağız"

Sibel Suiçmez “Herkesin vekili olacağız"

13 Nisan 2023 Perşembe - 11:08




CHP Trabzon Milletvekili Adayı Av. Sibel Suiçmez Oflu hemşerileri ile iftarda bir araya geldi.





CHP Of İlçe Başkanlığının organize ettiği iftara Suiçmez, seçime birlikte gireceği Milletvekili adayları Ahmet Kaya, Murat Özçilingir, Musa Hacıoğlu, İlker Akıncı, Mustafa Erdi Çakır ve CHP Trabzon il Yönetimi Mali Saymanı Nevin Savaş ile birlikte katıldı. 

100. YILDA CUMHURBAŞKANLIĞINI DA İKTİDARI DA ALACAĞIZ

Suiçmez, “2023 yılında Cumhuriyetimiz'in 100. yılını kutlayacağız. 100. yılda Cumhurbaşkanlığını da alacağız, iktidarı da alacağız" dedi.




“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Trabzon 1. Sıra Millletvekili Adayı Av. Sibel Suiçmez, yaptığı konuşmada, “Herkesin vekili olacağız. İttifakın vekili olacağız.15 Mayıs’ta bahar gelecek ülkeme. Birlikte başaracağız. Birlikte başarmak için de çocukluğumun geçtiği Of’tan başlıyoruz” diye konuştu.




“FUTBOL OYNAYARAK BÜYÜDÜK”

Of’un kendisinde ayrı bir yeri olduğuna dikkat çeken Suiçmez, “Of'un sahiden yeri bizim için farklı. Sadece benim için değil annem ve babam için de çok önemliydi. Biz her zaman kendimizi Oflu kabul ettik. Ben Of'un kızıyım. Of'un kendisiyim. İyi ki burada doğdum büyüdüm. Sizinle bu arada bir arada olmaktan son derece mutluyum ve onurluyum” ifadelerini kullandı. 

Suiçmez sözlerini şöyle tamamladı: “Çok kıymetli Millet İttifakımızın ilçe başkanları ve ittifak mensuplarının düşünceleri son derece kıymetli. İlçe başkanlarını milletvekili kabul ediyorum. Seçim sonrası ittifakın vekili olacağız. Burada şimdi bir, iki, üç diye sıralıyoruz ama hepimiz 6 Milletvekili çıkaracakmışız gibi çalışacağız. Ondan da önemlisi 13. Cumhurbaşkanı olarak Millet İttifakının adayını o göreve getireceğiz. Bu hepimizin boynunun borcu."




HABER: EROL TAŞKIN
Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap