SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Sezgin Mumcu'dan flaş Yomra açıklaması: Aidiyet sorunu!

Sezgin Mumcu'dan flaş Yomra açıklaması: Aidiyet sorunu!

08 Haziran 2021 Salı - 10:16




Yomra'da AK Partili meclis üyelerinin istifası üzerine Sezgin Mumcu'dan açıklama geldi.





Yomra Belediyesi'nin AK Partili 5 meclis üyesi Gözde Atasoy Koç, Metin Özke, Sabri Selim, Furkan Bayrak ve Nihat Gümrükçü ortak açıklama yaparak partiden istifa ettiklerini duyurdu. Yaşanan bu gelişme üzerine AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu yazılı açıklama yaptı.

Mumcu henüz kendilerine ulaşan resmi bir istifa başvurusu olmadığını belirterek " Ak Partimizin Yomra ilçesindeki beş belediye meclis üyesinin İstifası hususunda henüz tarafımıza ulaşmış resmi bir başvuru yoktur.  Belediye meclis üyelerimiz ile görüşme neticesinde istifa hususunda gerekir ise ayrıntılı bir açıklama yapacağız.  Ancak şu bilinmelidir ki Ak Partimiz ülkemize hatta dünyaya teşkilatçılığı öğretmiş bir partidir. Bizim herhangi bir teşkilat üyemizi yalnız bıraktığımız iddiasının gerçeklik ile uzaktan yakından herhangi bir bağı yoktur. "dedi.

Teşkilat mensuplarıyla her zaman bir olduklarını dile getiren Mumcu  "Biz her zaman partimize gönül vermiş teşkilat mensuplarımız ile biriz ve beraberiz. Hiç kimseyi niyetinden veya yaklaşımından dolayı suçlayacak ve yargılayacak da değiliz.  Bizler özellikle böyle dönemlerde bu türde yaklaşımlardan uzak durmaya gayret ediyoruz. Ancak İl Yönetim Kurulumuzun Yomra İlçemiz için gayretlerini yok sayarak sürekli ithamlarda bulunulmasını gerçekten anlamakta zorlanıyoruz. Partimizin ilgili kurulları ve mükemmel derecede işleyen bir organizasyonu vardır. " ifadelerini kullanıldı.

Söz konusu sürece tüm kademelerimiz dahil edilerek istişare ile karar alındığını kaydeden Mumcu "Tüm meclis üyelerimiz de olması gerektiği gibi karara dahil edilmiştir. Kesinlikle süreç tüm paydaşları ile beraber yürütülmüştür.  Partimiz mezkur olayda evvelden nasıl durmuş ise en son aşamada da aynı şekilde duruşunu değiştirmeksizin tavrını ortaya koymuştur. AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulmuş, 19 yıldır iktidar olan, toplumun her kesiminden insanların içinde bulunduğu bir siyasi yapıdır.  AK Parti Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsi hususiyetlerini, yaklaşımlarını, siyasal duruşunu, siyasi tecrübesini Temel alan bir siyasi yapıdır. Hiç kimsenin boş hayaller peşinde koşmasına gerek yok. " dedi.

Mumcu sözlerini şöyle tamamladı; AK Parti geniş bir camianın adresidir. Bu siyasi yapıda görev alan ve görev yapan herkes bunu böyle bilmelidir.  AK Parti çatısı altında, Meclis üyesi seçilip ardından sözde yalnız bırakıldık iddialarıyla bu kutlu davadan istifa etmek, kişilerin kendi aidiyet sorunudur.  Tüm vefakâr teşkilat mensuplarımız ile birlikte var gücümüzle kutlu davamıza hizmet etmeye, ülkemizin ve tüm mazlumların umudu olmaya devam edeceğiz. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap