SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Sezgin Mumcu: İlk seçimde hedef 6 milletvekili!

Sezgin Mumcu: İlk seçimde hedef 6 milletvekili!

21 Mart 2021 Pazar - 14:15




Gazetemizi ziyaret ederek samimi açıklamalarda bulunan AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, “Gönüllere gireceğiz derken halktan koptuk demiyoruz daha fazla başarıyı hedeflediğimizi söylüyoruz” dedi





AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ve ekibi gazetemizi ziyaret ederek sorularımız cevaplandırdılar. Genel Yayın Müdürü Asım Kemal Güner, Müessese Müdürü Gürhan Beşyıldız, Başkan Danışmanı Ahmet Firidin ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Meryem Akgün’ün ev sahipliğinde gerçekleşen sohbette Başkan Mumcu samimi açıklamalarda bulundu.

Başkan Mumcu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:

AK PARTİ VE TRABZON

“AK Parti Trabzon teşkilatı olarak il ve ilçe teşkilatlarının belirlenmesi ile daha komplike ve bütüncül ziyaretler gerçekleştiriyoruz. AK Parti olarak Trabzon’a çok büyük hizmetler yaptık ve hala yapmaya da devam ediyoruz. Yapılanlar tabi ki yeterli görmüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’da özel olarak takip ettiği projeler var. Bunlardan biri Çömlekçi. Trabzon Büyükşehir Belediyemiz ‘Beşi bir yerde’ olarak adlandırdığı altyapı çalışması ise önemli bir soruna neşter vuruyor. Trafikle alakalı da çalışmalarımız devam ediyor. Yatırımlar noktasında daha fazla şehrimize ne kazandırabilirizin takipçisi olacağız.”



GÖNÜLLERE GİRMEK…

“Trabzon’da röntgen çekmek için teşkilata anket çalışması gerçekleştireceğiz. Gönüllere girmek halka inmeyi gerektirir. Bu süreci planlama ile sağlıklı bir şekilde yürüteceğiz. Biz parti olarak zaten halkımızla iç içeyiz fakat pandemi nedeniyle ister istemez vatandaşla bir araya gelme noktasında tedbirlere uyduk. Bizim aldığımız oy oranı ortada, biz zaten Trabzon’da gönüllere girmişiz. Cumhurbaşkanımızın ‘gönüllere girme’ söylemi bizim için bir emirdir. Gönüllere girmek istiyoruz derken daha fazlasını hedeflediğimizi belirtmek istiyoruz. İlk seçimde 6 vekil kazanmak. Fakat son dönemde böyle bir algı oluşturulmaya çalışılıyor sanki halktan kopmuşuz gibi. Bu doğru değil. Gönül belediyeciliği dediğimiz bizim için slogan değil özümsenmiş bir anlayıştır.”

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ

“Ortak değerler noktasında anlaşamayacağımız kimse yok. Gelin görün ki ülkede vatan haini kontenjanı bitmiyor. İstanbul Sözleşmesi zamanın şartları doğrultusunda imzalandı fakat gelişen ve değişen şartlar doğrultusunda fesih edilmiştir. Sözleşmeyi şahsen okuyan biri olarak Türk toplum yapısına uymayan bir sözleşme olduğunu düşünmekteyim. Ucu açık ifadeler bazı gruplarca suiistimal edilir hale geldi. Bu sözleşme bize dışarıdan giydirilmeye çalışılan bir gömlekti. Bu bir tabu değil. Şiddeti engellemek için bu sözleşmeye ihtiyacımız yok. Kendimiz toplumumuzun değerlerine uygun kararlar alabilecek güce sahibiz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap