SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı görevini devraldı!

Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı görevini devraldı!

25 Ocak 2021 Pazartesi - 14:16




AK Parti 7.Olağan Kongreler kapsamında Trabzon'da Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon İl başkanı oldu. Mumcu, il başkanlığı görevini Haydar Revi'den devraldı.





Devir Teslim Törenine Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Gülnar, Bahar Ayvazoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile çok sayıda partili katıldı. 

Devir Teslim töreninde yeni İl Başkanı Mumcu ile eski İl Başkanı Revi’den çarpıcı açıklamalar geldi. 

HAYDAR REVİ, ''6 YIL GERİDE BIRAKTIK, BAŞARILARA İMZA ATTIK''

Toplantıda ilk olarak konuşan Revi, “Bugüne kadar partimizin verdiği tüm görevleri nasıl başarılı şekilde yerine getirdiysek, bugün de Karadeniz Bölgesi İl Koordinatörlük görevini getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın. AK Parti dava partisidir ve bizlerin görev değişikliği bayrak değişimidir. İnanıyorum ki aldığı bu görevi başarıyla yerine getirecektir.  Bizler her zaman tecrübe ve birikimlerimizle liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde milletimizin hizmetinde olacağız.  Görev değişikliğini duyan vatandaşlarımız, telefon açarak, yolda gördüğü vakit bire bir teşekkür ettiler ve her zaman yanımızda olduğunu söylediler. Dile kolay geliyor. 6 yıl geride bıraktık. Bu süre zarfında önemli başarılara imza attık” dedi.



SEZGİN MUMCU, ''HAYDAR BEYE YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM''

Revi’nin ardından konuşan yeni İl Başkanı Sezgin Mumcu şu ifadelere yer verildi: “Bu bir bayrak yarışıdır. 6 yıldır İl Başkanlığı görevini başarıyla yerine getirmesinden dolayı kendisine teşekkür ediyor yeni görevinden başarılar diliyorum.  Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devraldığımız kutlu bayrağı daha ileriye taşımak için elimizden gelen tüm gayreti ortaya koyacağız. Adeta seferberlik başlatarak, partimize ve davamıza hizmet yolunda yeni başarılar kazandırmaya devam edeceğiz. Aldığımız bu görevle partimize coşkulu kongre süreci yaşatacağız. Kongre sürecinin akabinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz''

MUMCU, ''HİZMETKAR OLACAĞIZ''

''Genel Başkanımızın tabiriyle Milletimize Hizmetkar olacağız.  Bugüne kadar katlanarak yürüyen partimiz, başarıdan başarıya koşarak girdiği her seçimde aziz milletimizin teveccühünü alarak 19 yıldır iktidarda kalmayı başarmıştır.  AK Parti mazlum Anadolu’nun gür sesidir.  Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak, omuzlarında yükle omuz vermek tek gayemizden. Büyük azim ve samimiyetle çalışacağız. Liderimizin de söylediği gibi dağıtarak, yıkarak, bölerek değil, toparlayarak bütünleştirerek, kucaklayarak işe başlayacağız.  Önce kendi kadrolarımızı, sonra üyelerimizi ve tüm toplumu kucaklayan.. Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşaasını tamamlayana kadar durmayacağız.  Bu kutlu görevi devralmış bulunmaktayız”

KONGRE’DE 2. ADAY ÇIKAR MI?

Revi, “Perşembe günü kıymetli Cumhurbaşkanımız hem oraya gittiğimiz arkadaşlarımızla hem de benimle görüştü. Topluca salona aldı. Görevi bildirdi. Ataması yapıldı. Şimdi önce Ortahisar Kongremizi gerçekleştireceğiz. Onun ardından İl Kongremizi yapacağız. İl Başkanımız, Sezgin Mumcu başkanımız yapacak. Ben artık Karadeniz Bölgesinde İl Koordinatörlüğü yapılacak.  Kongre yapacağız. Kongre günü aday çıkar mı ne olur, onları o gün göreceğiz” dedi.

DİĞER ADAYLARDAN KENDİSİNİ AYIRAN ÖZELLİĞİ VAR MI?

Mumcu, “Adaylık sürecinde Genel Merkezimiz bizi değerlendirdi. Genel Merkezimiz, Teşkilat Başkan Yardımcımız Muhammet Avcı liderliğinde temayül artı bir takım görüşmelerle Genel Merkezimiz değerlendirdi. Ben şunu söyleyemem. Benim ön plana çıkan şu özelliğim vardı da seçildim diyemem. Bir birinden değerli adaylar. Hepimiz hizmet için çalışıyoruz. Dolayasıyla benim şu özelliğim vardı da seçildim diyemem” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap