SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Şehitlere saygısızlık!

Şehitlere saygısızlık!

04 Ağustos 2018 Cumartesi - 11:09




Köprübaşı ile Beşköy ilçesinden 96 yıl önce Osmanlı Rus savaşına katılan ve şehit düşen Türk askerleri için kurulan şehitliğin görüntüleri kemikleri s





Trabzon’un Köprübaşı ve Beşköy ilçelerinden 96 yıl önce Osmanlı-Rus savaşına katılan Türk askerlerinden 157’si Harmantepe Yaylası’nda şehit düştü. Şehit düşen askerler için Harmantepe Yaylası’nda anıt mezarları oluşturuldu. Törenle açılan şehitliğin bugünkü durumu ise yürekleri sızlatıyor. Şehitliğin hemen hemen her yeri dökülür vaziyette. Şehitlikteki manzaraya sert tepki gösteren vatandaşlar ise, “Türk milleti dünyada şehtlerine olan saygısı ile bilinir. Ancak burada bu durum hiç de öyle değil. Bu vatan için 157 vatan evladı burada şehit düştü. Devletimiz buradaki anıta bakım yapmıyorsa varın gerisini siz düşünün” ifadelerini kullandılar. Yüzlerce turistin de bölgeyi ziyaret ettiğini belirten vatandaşlar, “Turistler bu bölgeye çok geliyor. Bu mezarlığın ve anıtın bu halde olduğunu görünce çok şaşırıyorlar. Bizler şehitlerimize yakışan bir anıt mezar olsun istiyoruz” dediler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap