SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Seçime tek aday ile gidilmelidir!

Seçime tek aday ile gidilmelidir!

04 Ocak 2018 Perşembe - 07:18




Delegelere çağrıda bulunarak il kongresinin tek adayla gerçekleşmesi gerektiğini belirten Pekşen, tek adayın iktidar yolunda önemine değindi.





Selahattin Özcan

BEKLENTİM SÜRÜYOR

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, 7 Ocak’ta yapılacak Trabzon İl Kongresi ile ilgili konuştu. Pekşen, tek liste ile kongreye gidilmesi gerektiğini belirterek, “Gönlümde yatan Trabzon’un tek liste ile seçime gitmesidir. Örgütün kurultay günü sandıkta tek listede birleşeceğine inanıyorum. Böyle de olmalı. Çarşaf liste beklentim devam ediyor ve bu beklentim de delegede karşılık buldu” dedi.

İKTİDARIN ANAHTARI

CHP’nin tek liste altında seçime gitmesi halinde Trabzon’dan Türkiye’ye büyük bir mesaj verileceğini de belirten Pekşen, sözlerine şöyle devam etti: “Çarşaf liste başarılıp tek liste ile seçime gidilmesi halinde siyasetin seyri değişecektir. Bu mesajı da Türkiye Trabzon’dan alacaktır. Bu, CHP için iktidarın en önemli anahtarıdır. Çünkü olması gereken parti içerisindeki isimlerin yarışı değil de rakip partiler ile olan iktidar yarışıdır.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap