SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Şampiyon Çarşıbaşı

Şampiyon Çarşıbaşı

04 Aralık 2022 Pazar - 12:16




Okul Sporları Genç Kızlar Voleybol Trabzon İl Birinciliği sona ererken, mutlu sula Çarşıbaşı Anadolu Lisesi ulaştı. Net Koleji ikinci, 17 Şubat Akçaabat Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu





2022-2023 Okul Sporları Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği önceki gün gerçekleşen final müsabakasının ardından sona erdi. Büyük heyecana sahne olan finalde Çarşıbaşı Anadolu Lisesi ile Net Koleji karşı karşıya geldi. Rakibini 3-1’lik skorla mağlup eden Çarşıbaşı temsilcisi, Trabzon şampiyonu oldu. 17 Şubat Akçaabat Anadolu Lisesi üçüncü, Tevfik Serdar Anadolu Lisesi de dördüncü sırada yer aldı.

AKÇAABAT belediye gençlik merkezinde final ve üçüncülük maçının ardından dereceye giren okullara kupa ve madalyaları takdim edildi. Şampiyon olan Çarşıbaşı Anadolu Lisesi’ne ödülünü İskofya Spor Kulübü Başkanı Hayri Çakır, ikinci Net Koleji’ne Zeki Bıyık, üçüncü 17 Şubat Akçaabat Anadolu Lisesi’ne Harun Aslan, dördüncü Tevfik Serdar Anadolu Lisesi’ne de Ömer Öztürkoğlu takdim etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap