SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Şalpazarı Belediye Başkan adayı açıklandı

Şalpazarı Belediye Başkan adayı açıklandı

11 Ocak 2019 Cuma - 17:46




AK Parti'nin Şalpazarı'nı MHP'ye bıraktığı ve belediye başkan adayı olarak Refik Kurukız olarak açıklandı. Refik Kurukız kimdir, özgeçmişi nasıldır? İ





Seçim sürecine girilirken belediye başkan adayları açıklanmaya devam ediyor. Bu noktada adaylarını tek tek duyuran AK Parti'nin Şalpazarı'nda aday göstermeyeceği ve ilçeyi MHP'ye bırakacağı Belediye Başkan Adayının da mevcut başkan Refik Kurukız olarak açıklandı. Refik Kurukız kimdir, kaç yaşındadır, eğitimi nedir? İşte hakkındaki detaylar

Refik Kurukız kimdir?

25 Şubat 1962 de Şalpazarı’nda doğdu. İlkokulu Kasımağzı’nda ortaokulu Şalpazarı’nda liseyi Beşikdüzü Ticaret lisesinde okurken ikinci sınıftan ayrılmak zorunda kaldı.

198’den beri Şalpazarı, Beşikdüzü bir dönemde İstanbul ve Kocaeli olmak üzere esnaflık yaptı. Halen kendi adına bir iş yeri 25 çalışanı olan Kurukız Ticaret Limited Şirketinin ortağı ve yönetim kurulu başkanıdır.

Çeşitli dernek vesivil toplumörgütlerinde yöneticilik yaptı. Milliyetçi Hareket Partisinde İlçe yöneticiliği, İlçe başkanlığı, İl delegeliği, Genel merkez delegeliği, İl yönetim kurulu üyeliği ve İl başkan yardımcılığı yaptı.


  Evli ve altı çocuk babası ve bir torun sahibi olan Refik KURUKIZ 30 Mart 2014 pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçiminde Milliyetçi Hareket Partisinden Şalpazarı Belediye Başkanı seçildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap