SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Şakir Şahintaş'tan Birlik ve Beraberlik Çağrısı!

Şakir Şahintaş'tan Birlik ve Beraberlik Çağrısı!

28 Şubat 2024 Çarşamba - 09:45




Saadet Partisi Araklı Belediye Başkan Adayı Şakir Şahintaş, seçim sürecinde birlik ve beraberliği ön planda tutarak, diğer siyasi partilerin belediye başkan adaylarını bir araya getirmek için bir davette bulundu.





Şahintaş, yaptığı açıklamada, "Araklı'nın geleceği için hepimizin birlikte çalışması gerektiğine inanıyorum. Parti ayrımı yapmadan, farklı görüşlerden gelen adaylar olarak bir araya gelerek, Araklı'mızın sorunlarını ve çözüm yollarını tartışmak istiyoruz. Birlikte hareket ederek, Araklı'nın gelişimine katkı sağlayabiliriz." ifadelerini kullandı.

Davetin detaylarına ilişkin bilgi veren Şahintaş, "Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapmak adına tüm siyasi partilerin belediye başkan adaylarını yemekte bir araya getireceğiz. Amacımız, farklılıklarımızı bir kenara bırakarak ortak noktalarda buluşmak ve Araklı için yapıcı adımlar atmaktır." şeklinde konuştu.

Şahintaş'ın bu daveti, Araklı'da siyasi atmosferde olumlu bir etki oluşturdu. Seçim sürecini daha kucaklayıcı ve yapıcı bir şekilde yürüten Saadet Partisi ve Başkan Adayı Şakir Şahintaş Araklı halkından takdir topladı.
Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap