SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Şahintaş “Seçimin Sürprizini Saadet Partisi Yapacaktır”

Şahintaş “Seçimin Sürprizini Saadet Partisi Yapacaktır”

29 Aralık 2023 Cuma - 13:34




Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Şakir Şahintaş “En Doğru İsimlerle Halkımızın Huzuruna Çıkacağız”





Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Şakir Şahintaş, Yerel Seçimler öncesinde belediye başkanları ve meclis üyeleri adaylarının ne zaman açıklanacağı, Trabzon genelinde nasıl bir seçim çalışması yürütüleceği ve merak edilen seçim işbirliğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

“ADAYLARIMIZI EN KISA SÜREDE AÇIKLAYACAĞIZ”

Belediye başkanlığı ve meclis üyeliği aday adaylığı başvurularımız dvam ediyor. Sadece Of ilçemizde Belediye Başkan adayımızı Kasım ayında açıklamıştık. Sn. Mustafa Saral, partimizin belediye başkan adayı oldu ve çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir ve kalan 17 ilçemizde de aday belirleme çalışmalarımızın sonuna geldik. İnşallah en kısa süre içinde adaylarımızı belirleyip, açıklayacağız.
Takdir edersiniz ki, bu süreçler son derece hassas işliyor. İnce eleyip sık dokuyoruz. Çünkü halkımızın karşısına aday olarak çıkacak isimlerin, yörenin problemlerini bilen, bunlara en uygun çözümleri üreten ve halkta karşılığı olan isimler olmasına özen gösteriyoruz.

Biz, ‘ceket’ üzerinden seçime girenlere karşı, halkın içinden gelen, liyakatli ve ehliyetli, adil ve israftan kaçınan isimlerle, kadrolarla seçime gireceğiz. İnşallah en kısa sürede bu niteliklerdeki adaylarımızı belirleyip halkımızın huzuruna çıkacağız.

“EN DOĞRU İSİMLERLE HALKIMIZIN HUZURUNA ÇIKACAĞIZ”

Saadet Partisi olarak teşkilatımızın önerdiği isimler ile aday adaylığı başvurusu yapan isimler arasında bir eğilim yoklaması yapıyoruz. İyinin iyisini seçmek için teşkilatımıza danışıyoruz. Böylece en ideal adaylarla seçime gidiyoruz. Bu seçimde de aynı yöntemle hareket edeceğiz.

Genel Başkanımızın da açıkladığı gibi, biz bütün seçim bölgelerinde aday çıkarmak ve yarışmak için gerekli bütün hazırlıklarımızı yapıyoruz.

“BAZI İLÇELERDE SEÇİM İŞBİRLİĞİNE GİDEBİLİRİZ”

Genel Başkanımız, “Bütün seçim bölgelerinde seçime girmek için hazırlanıyoruz” demiş ama ittifaklar veya işbirliği için, yerel teşkilatlara inisiyatif alanı ve açık kapı bırakmıştır. Biz de Trabzon’da bu karar doğrultusunda hareket edeceğiz.

Seçim aritmetiğinin gerektirdiği şekilde bazı ilçelerde, seçim işbirliğine yönelik tekliflere açık olabiliriz.

Bizim bütün gayretimiz, sahip olduğumuz imkan ve avantajları kullanarak halkımızı Milli Görüş belediyeciliğiyle buluşturmaya yönelik olacaktır. Halkımızın yaşadığı problemlerin çözülmesi, herkesin mutlu ve huzurlu yaşaması önceliğimizdir.

“BİZİM GÜÇLÜ BİR TEŞKİLAT YAPIMIZ VE İNANMIŞ KADROLARIMIZ VAR”

Saadet Partisi, 50 yılı aşkın bir zamandır siyaset sahnesindedir. Mazisinde Kıbrıs Barış Harekatından yerel yönetimlere kadar çok başarılı işler, hizmetler vardır. Bugün belediyecilik denildiğinde akla Milli Görüş partileri gelmektedir. Neden? Çünkü bu alanda da çok güzel işlere imzamızı attık.

Ayrıca Saadet Partisi’nin güçlü bir teşkilatı vardır. Bilhassa seçim güvenliği açısından bakıldığında, teşkilat gücünün önemi ortaya çıkar.

Yine, TBMM’de parti grubumuzun ve milletvekillerimizin performansı, ülkenin ve halkın gerçek sorunlarını büyük bir cesaret ve kararlılıkla gündeme getirmelerini halkımız takdirle izlemektedir.

Bütün bunlara ilaveten bizim en büyük gücümüz, kadrolarımızın inanmışlığıdır. Biz siyaseti ikbal için değil, halkımız ve Allah rızası için yapıyoruz. Bizde koltuk hesabı, sırası olmaz. Bütün bunlar, seçimler öncesinde Saadet Partisinin en büyük avantajlarıdır.

“HALKIMIZ SAADETLİ ADAYLARA GÖNÜL RAHATLIĞIYLA OY VEREBİLİR”

Halkımızın büyük çoğunluğu, Trabzon Büyükşehir başta olmak üzere, yerelde hizmet alamamaktan şikayetçidir. Arkalarındaki iktidar gücüne rağmen belediyelerin yaptıkları, yapmadıkları ortadadır. Bu manada vatandaşımız alternatifsiz değildir. Halkımız partimize, adaylarımıza gönül rahatlığıyla oy verebilir. Çünkü bizim belediyecilikte geçmişte yaptıklarımız hafızalarda iz bırakmıştır.

Bu yüzden diyoruz ki; halkımız belediyenin kaynaklarının israf edilmemesini, işin ehline verilmesini, kaynakların adil dağıtılmasını istiyorsa, Saadet Partili adaylara gönül rahatlığıyla oyunu verebilir.

“PROBLEMLERE GERÇEKÇİ ÇÖZÜMLER ÜRETEN PROJELERLE SAHAYA ÇIKACAĞIZ”

Hem büyükşehirde hem de ilçelerde çözüm bekleyen problemlere en adil ve gerçekçi çözümleri sunacağız, ulaşımdan imara, sosyal belediyecilikten kültüre kadar her alanda halkımıza dokunan projelerle sahada olacağız.

Biz bir problemi çözerken üç-beş kişinin kazanmasına veya rahatının bozulmamasına bakmayız, halkımızın yararı, menfaati nerede ise ona bakar öyle hareket ederiz. Çünkü Saadet demek adalet demektir, Saadet demek liyakat demektir.

Bizim siyasetteki duruşumuz, tavrımız bellidir. Kazanmak için her yol mubahtır anlayışına karşıyız. Hele şu seçimleri bir kazanalım da gerisine sonra bakarız diyerek halkımızı, seçmenimizi aldatmayız. Yapmayacağımız, yapamayacağımız şeylerin sözünü de vermeyiz. Yapacağımızı söyler, söylediğimizi de yaparız. Bu anlayışla gireceğimiz seçimlerde, iddialıyız. 31 Mart’ta seçimin sürprizini Saadet Partisinin yaptığını halkımız görecek ve yaşayacaktır.

Yerel Seçimlerin ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesini diliyor, sürecin karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde ilerlemesini temenni ediyorum.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap