SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Saadet Partisi Sürmene ve Hayrat adaylarını açıkladı

Saadet Partisi Sürmene ve Hayrat adaylarını açıkladı

03 Şubat 2024 Cumartesi - 14:57




Saadet Partisi, İki İlçe Belediye Başkan Adayını Daha Açıkladı





Saadet Partisi Trabzon İl Başkanlığı, Sürmene ve Hayrat Belediye Başkan Adaylarını açıkladı.

İl Başkanlığında yapılan aday açıklama programına İl Başkanı Şakir Şahintaş, ilçe başkanları, belediye başkan adayları ve teşkilat mensupları katıldı.
Recep Kalyoncu Sürmene, Behram Yıldız da Hayrat Belediye Başkan Adayı oldu.

Adaylara belgelerini takdim eden İl Başkanı Şakir Şahintaş, “Sürmene ve Hayrat ilçelerine ve adaylarımıza hayırlı olsun. Kendilerine bu yolda başarılar dilerim” dedi.
“Trabzon Büyükşehir, Of ve Dernekpazarı adaylarımızı daha önce açıklamıştık. Sürmene ve Hayrat ile birlikte 5 belediye başkan adayımızı açıklamış olduk” diyen Şahintaş, şöyle konuştu:

“Diğer adaylarımızı da en kısa süre içerisinde açıklayacağız. Trabzon halkını yeniden Milli Görüş belediyeciliği ile buluşturmak için adaylarımız ve teşkilatlarımızla birlikte gece-gündüz sahada olacağız. Fikirlerimizi, projelerimizi halkımızla paylaşacak ve desteklerini isteyeceğiz. İlimizde ve ilçelerimizde yıllardır çözüm bekleyen çok sayıda problem vardır. Bu problemlerin çözümü, ancak liyakat, ehliyet ve irade ile mümkündür. Bu özellikler Milli Görüş’te fazlasıyla vardır.”

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap