SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Reşadiye’deki ucubeyi uzaylılar mı yaptı?

Reşadiye’deki ucubeyi uzaylılar mı yaptı?

13 Mayıs 2022 Cuma - 13:38




CHP’li Ömer Dayı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Genç’in Gümrükçüoğlu döneminde yapılan projelerden kendilerini soyutlamaya çalıştıklarını öne sürdü.





Ortahisar Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Ömer Dayı, AK Parti belediyelerinde Trabzon’un her geçen gün kan kaybettiğini söyledi. Önceki dönem Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu döneminden itibaren kentin geriye gittiğini ifade eden Dayı, “Plansız programsız yönetilen Trabzon’da önceki döneme, yani Gümrükçüoğlu’nun 61 projesine bakmamız lazım. Şuan ki belediye yönetimi kimden devraldı? AK Parti Belediyesi’nden. Mevcut Başkan Murat Zorluoğlu ve Ahmet Metin Genç önceki projelerden kendilerini soyutlayamazlar. Mesela Gülcemal, mesela Reşadiye’deki ucube viyadük. Sanki uzaylılar yaptı bunu… Yapan kim? Sizin partiniz yaptı” dedi.

MADEM PROJE GÜZEL…

Meclis Üyesi Dayı, “Çömlekçi dönüşümünde onlarca vatandaşımız mağdur edildi. Narlıbahçe’de millet perişan oldu, insanlar yıllarca bekledi. Burada kamulaştırma yapılacak diye insanlar evlerine çivi dahi çakamadılar. Sonra ne oldu? Kentsel dönüşümden orayı çıkardılar. Çömlekçi’de ise 138 hektarlık alanı 9 hektara düşürdüler, yine bir mağduriyet yaşattılar. Dönemin Başkanı Gümrükçüoğlu Kanuni Bulvarı ‘gerdanlık’ demişti. ‘Güzergah değişmeyecek’ demişti. Ne oldu? Geldiler Boztepe’ye hançeri soktular. İtiraz ettik, karşımızda durdular. Şimdi yeni bir projeyle viyadüğün ayakları kamufle etmeye çalışıyorlar. Madem güzel bir proje neden kapatmaya çalışıyorsunuz?” diyerek sorusuna cevap aradı.





 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap