SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Rektör Hamdullah Çuvalcı açıkladı! İşte KTÜ'de kontenjan doluluk oranı

Rektör Hamdullah Çuvalcı açıkladı! İşte KTÜ'de kontenjan doluluk oranı

22 Eylül 2023 Cuma - 10:46




Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hamdullah Çuvalcı basın bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.





Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, KTÜ sahil tesislerinde düzenlenen basın toplantısında üniversite hakkında bilgiler verdi.

Çuvalcı toplantıda, üniversitenin gelecek ile ilgili hedefleri, mevcut durumu ve son 1 yılda yaşanan gelişmeler hakkında bilgiler verdi. Yeni projeler hakkında ve akademik atamalardan bahseden Çuvalcı, değerlendirmelerde bulunarak gazetecilerin sorularını cevapladı.

Düzenlenen basın bilgilendirme toplantısına, Prof.Dr. Cemal Rakıcı, Prof.Dr. Halil İbrahim Okumuş, Prof.Dr. Akif Cinel ve Genel Sekreter Prof.Dr. Bünyamin Er katıldı.

ktu-doluluk-orani-2.jpg

Prof Dr. Hamdullah Çuvalçı açıklamalarında, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin 2023 YKS ile kontenjanlarına yerleştirme oranının yüzde 99,08’e ulaştığını, 95 farklı ülkeden 1.614 yabancı uyruklu öğrencinin geldiğini kaydetti.

Aynı zamanda deprem felaketinde hayatını kaybeden KTÜ’lü öğrencileri anarak başsağlığı diledi.


Prof Dr. Hamdullah Çuvalçı, görsel sunumla güçlendirdiği bilgilendirme toplantısında üniversitede meydana gelen gelişmeleri ve başarıları sıralamasının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı.

ktu-doluluk-orani-3.jpg

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap