SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ramazan geliyor fiyatlar uçuyor! Sizde vicdan yok mu?

Ramazan geliyor fiyatlar uçuyor! Sizde vicdan yok mu?

27 Nisan 2019 Cumartesi - 11:38




Bereketiyle gelecek olan Ramazan öncesi, vatandaş dertli mi dertli…





Karadeniz Gazete / Özel / Furkan YİĞİT / Evdeki hesabın, 2019 yılında çarşıya uyması imkansız hale geldi. 23 market ürününe daha ramazan önce artış yaşandı

VATANDAŞ İSYANDA

Türkiye ekonomik dar boğaza girdiği günden bugüne yaşanan Pazar ve marketlerdeki artış, Ramazan ayı öncesinde de artmaya devam ediyor. Vatandaş, ‘Markete pazara gidecek halimiz kalmadı… Bu iş tanzim satış çadırı kurmakla olmaz’ diyor

23 ÜRÜNDE ARTIŞ YAŞANDI

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ramazana sayılı günler kala market fiyatlarına bakıldığında, geçen ay sonuna göre 6 üründe fiyat değişimi görülmezken, 11 ürünün fiyatında azalış, 23 ürünün fiyatında ise artış olduğunu belirtti.


PATATES UÇTU KOLİ EKSİK!

Ülkede en çok tüketilen ürünlerden biri olan patateste bakıldığında fiyatı bir türlü düşmedi. Geçen yıl hazırlanan ramazan kolisi arasında fiyat farkı yok… ‘Peki ne farkı var’ diye sorarsanız, koli eksiltildi… 5 kalem ürün, 3’e düşürüldü. 

GÖZLER PİDE DE!

Peki ramazanın vazgeçilmezi olan pide de fiyatlar nasıl olacak. Trabzon ve bölge illerde fırıncılar odasından her hangi bir resmi açıklama yapılmadı ancak Trabzon’da geçen yıl 5 TL olan ramazan pidesinin fiyatı aynı kalacak. Ancak, gramajında oynamaya yapılacağı konuşuluyor..

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap