SON DAKİKA



Haber > Trabzon > PTT 177 yaşında!

PTT 177 yaşında!

23 Ekim 2017 Pazartesi - 11:43




Posta veTelgraf Teşkilatı Anonim Şirketi 177. yaşını 81 vilayetteki PTT Başmüdürlükleriyle birlikte kutladı. 177. yıldönümü münasebetiyle 177. müşteri





Meryem AKGÜN

Posta veTelgraf Teşkilatı Anonim Şirketi 177. yaşını kutladı. Trabzon PTT Başmüdürlüğü’de bir dizi etkinliklerle kutlama yaptı. Trabzon PTT Başmüdürlüğü’nde 177. müşteriye çeşitli hediyeler takdim edildi. 177. müşteri olan Ahmet Çubukçoğlu ise şaşırarak çok mutlu olduğunu ifade etti. Tabzon PTT Başmüdürü Mustafa Beşli, kuruluş yıldönümüne ithafen duygu vedüşüncelerinipaylaştı.

İKİ ASIRLIK KURUM

Başmüdür Beşli, PTT’nin kuruluşunun Osmanlı İmparatorluğun kadar uzandığını ifadeederek, “İki asra yaklaşan yaşına rağmen değişen ve gelişen şartlara ayak uydurabilmiş, teknoloji çağında kendini yenileyebilen kurumlardan olduk. Büyük bir azimle, özenle, özveriyle çalışan yaklaşık 40 bin kişilik PTT ailemize teşekkürlerimi sunuyorum. Başarı dolu nice yıllar diliyorum” dedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap