SON DAKİKA



Haber > Trabzon > PKK ile kimin iş birliği yaptığı ortaya çıkmıştır

PKK ile kimin iş birliği yaptığı ortaya çıkmıştır

14 Mayıs 2019 Salı - 16:29




Trabzon Saadet Partisi İl başkanı Cevat Kurt İstanbul’da gerçekleştirilen seçimlerin tekrar edilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.





Trabzon Saadet partisi İl Başkanı Cevat Kurt “İstanbul’da gerçekleştirilen seçimlerin yenilenmesinin  bir örtülü darbe yada 28 şubat hatta 27 Nisan muhtırası gibi zihniyette o düşüncenin sandığa müdahalesinin devam ettiğini görüyoruz .Bizler bu ifadeleri kullandığımızda hemen çarpık görüşler öne atılıyor diyor ki Saadet Partisi CHP’nin yanında diyorlar. Halbuki böyle bir şey yok bir yer de bir haksızlık varsa biz orda haksızlığa uğrayanın yanında olacağız” dedi.

Mevcut Hükümetin İstanbul Seçimlerini kaybetmesi üzerine Terör Örgütü Lideri Abdullah Öcalan ile İmralı da görüşmeler yaptığını iddia eden Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Kurt “ Mevcut Hükümet yeni bir çözüm süreci arayışı içindedir. Biz Saadet Partisi ve diğer muhalefet Partilerine attığı iftiraları bizzat kendisi yapmaktadır. PKK ile kimin iş birliği yaptığı İstanbul seçimlerinden sonra ortaya çıkmıştır. ”dedi.
Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Kurt ,Hafta sonu Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nu Trabzon’da Özel bir otelde iftar organizasyonu ile ağırlayacaklarını da söyledi.




 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap