SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Personelin ölüm korkusu!

Personelin ölüm korkusu!

29 Ağustos 2018 Çarşamba - 10:00




Geçtiğimiz günlerde gündeme taşıdığımız Beşikdüzü Cezaevi’nde yaşanan skandallarzincirine bir yenisi daha eklendi. Zemin kayması nedeni ile teslim alı





LOJMANLARDA ZEMİN KAYMASI

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesindeki cezaevi skandalları zincirine bir yenisi daha eklendi. Daha yeni yapılan  yarı açık ve kapalı cezaevi için inşa edilen lojmanlar yapılan teknik çalışmaların ardından zemin kayması olduğu için teslim alınmamıştı. Ancak personelin ulaşım sıkıntısı yaşadığı Beşikdüzü’nde bu lojmanların teslim alınarak personele tahsis edildiği iddia edildi. Hopa’da taksici İshak Köse’nin cinayete kurban gitmesi öfkeye neden oldu. Hopa Emniyeti önünde gerginlik yaşandı.

KİMSE İSTEMYOR

Beşikdüzü’nde yaşanan nedenlerden dolayı hiçbir personelin lojmanları istemediği iddia edilirken yetkililer, “Buranın yapım aşamasında biz gerekli uyarılarımızı yapmıştık. Ancak kimse bizi dinlemedi. Bu cezaevi siyasi baskılar sonucu dağın başına yapılmıştır. Otel konforu dedikleri yerde personel ölüm korkusuyla yaşıyor” ifadelerini kullandılar.

Haber: Kemal BEKTAŞ


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap